Mobilni svijet Tehnologija

Huawei P30 i P30 Pro će snimati Dual-View video

Ostalo je nekoliko dana do zvanične objave Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je procurelo gotovo sve o uređajima.

Kako bi se upotpunila slika, Huawei Singapur odeljenje je izlistalo najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke tokom objave. Sada ostaje samo da Huawei zvanično objavi nove telefone i plasira ih na tržište.

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu (6. april) će kupcima omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat (ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik).

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podeljenog ekrana za video, uz pomoć dve kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene.

Ostale specifikacije uključuju 40MP “SuperSpectrum Sensor”, sposoban za snimanje u “super high ISO” modu i videa u uslovima sabijeg osvetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Snapdragon 865 navodno primjećen na Geekbenchu

V.R.

Kina gradi do 20 plutajućih nuklearnih elektrana

V.R.

Twitter blokirao lažne naloge u Izraelu zbog pro-Netanjahuovog “info terorizama”

D V

Ostavite komentar