Svijet Vijesti

Srbin na motoru ubijen u sačekuši u Južnoj Africi

Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoj Africi u subotu prije podne.

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, prema posljednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati. Dvojica napadača su osumnjičena da su izletjela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom.

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, dijelu Johanesburga. Prema riječima svjedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

“Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač sjeo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji – ispričao je očevidac za News24, koji nije želio da otkriva identitet plašeći se odmazde.

Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primijetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao – srednji prst.

Ekipa Hitne pomoći je stigla poslije desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je riječ o četvorici organizatora ove likvidacije.

Slične objave

Rakić: Priština da momentalno oslobodi građane Zubinog Potoka

M.

Nova provokacija: Iran lansirao balističku raketu

D V

Junker: Sjeverna Makedonija dobija datum

M.

Ostavite komentar