Magazin Zanimljivo

Djevojka koja od 17. godine ide na operacije kako bi ličila na Barbiku je nešto što ne viđate svaki dan

Prije nekoliko dana je lutka “Barbika” proslavila 60. rođendan, a najstarija živa Barbika proslavila ga je još jednom operacijom. Od 17. godine ona se operaciju po operaciju pretvara u lutku. Danas ima 47 i evo kako izgleda.

Devetog marta je Barbika proslavila 60. rođendan i tog dana je Rejčel Evans uradila još jednu u nizz operacija nosa i time dodatno učvrstila svoju titulu najstarije žive Barbike na svijetu.

Резултат слика за rachel evans barbi
Rejčel prije operacija

Rejčel Evans (47) iz Londona je u roku od 17 godina potrošila 25.000 funti sa samo jednim ciljem – da postane najstarija Barbika.

Резултат слика за rachel evans barbi

Iako su joj, kaže, muškarci godinama lomili srce, i dalje želi da nađe Kena. Muškarac njenih snova mora da bude plastičan kao i ona, da ima izražene trbušne mišiće i da bude inteligentan.

Сродна слика

– Dok sam se pretvarala u Barbiku, shvatila sam da, da bih ikoga voljela, prije svega moram da volim sebe. Sada konačno volim sebe i mogu da poklonim srce nekom muškarcu. Iako živim čist glamur, nekada sam jako usamljena, ali to nikako ne znači da sam spremna da spustim standarde – ističe Rejčel.

Сродна слика

Ona je sama već šest godina, nakon što je 2012. godine raskinula vjeridbu sa muškarcem sa kojim je bila u vezi 15 mjeseci. Raskid je uslijedio zbog njene opsesije Barbikom.

– Kada sam počela da se zabavljam sa njim imala sam 42 godine i mislila sam da je on taj. Bio je bogat, volio je luksuz, ali uskoro je postao toksičan. Stalno mi je govorio da sam preružna i prestara da bih bila Barbika. Zato sam ga ostavila – kaže ona.

Сродна слика

A šta je njen savršeni Ken? Pored toga što mora da bude bogat i inteligentan, ne sme da ima više od 35 godina. To je, kaže, zato što su mlađi muškarci mnogo otvoreniji prema ideji o ženi koja liči na lutku.

– Investirala sam mnogo u sebe i neću se smiriti dok ne nađem svog pravog parnjaka, a to može da bude samo Ken – zaključuje Rejčel.

Резултат слика за rachel evans barbi

T.G./Zena Blic

Slične objave

Umjesto stanova u SAD-u počelo iznajmljivanje kreveta na sprat

V.R.

Hoćemo li znati i datum svoje smrti?

V.R.

Plašila se da će njena beba smetati drugim putnicima pa im podijelila 200 poklona

M.

Ostavite komentar