Republika Srpska / BiH Vijesti

POGINUO MLADI BANJALUČANIN Na istoj raskrsnici prije osam godina poginula djevojka, MJEŠTANI OGORČENI

Radenko Škorić (30) iz Aginog sela kod Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u banjalučkom naselju Ramići, na magistrali Prijedor – Banjaluka.

Mladić je poginuo kada se automobil koji je on vozio sudario sa “mercedesom”, koji je vozio Toni Bošnjak (31) iz Gruda. Šta je bio uzrok ove stravične nesreće utvrdiće istraga, poručuju iz Tužilaštva.

– Uviđaj je obavio tužilac Dalibor Vrećo, koji je naložio provođenje istražnih radnji, između ostalog i obdukciju tijela poginulog, koja će se obaviti u Zavodu za sudsku medicinu RS – rekla je za Srpskainfo portparolka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.
Sudar u kojem je poginuo mladi Banjalučanin dogodio se na raskrsnici prijedorske magistrale i puteva za naselja Dragočaj i Ramići, na istom mjestu gdje je prije osam i po godina poginula mlada mještanka Milana Čegar (18).

Mještani su ogorčeni je, tvrde, već godinama upozoravaju nadležne da raskrsnica preko koje djeca svakodnevno idu u školu, nije bezbjedna, ali da niko ništa ne preduzima.

SrpskaInfo

Slične objave

“Žuti prsluci” upali u masonsku ložu Francuske

M.

Policiju ne treba da postrojavaju nikakvi političari

D V

Čedomorstvo u Bužimu: Majka i kćerka osumnjičene da su ubile tek rođenu bebu

V.R.

Ostavite komentar