Auto-moto Ostalo

Za oči, uši i nos – više od 100 premijera u Beogradu

Za desetak dana počinje 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i i opreme “Motopassion” na kojem će biti više od 100 premijera.

Sedam dana pre otvaranja sajamskih kapija, prema spisku koji do početka sajma može da bude samo bogatiji, ovogodišnji Salon automobila 2019. obogatiće 35 automobilskih brendova.

Od tog broja, 26 brendova je prijavilo čak 48 premijera, a 15 brendova je prijavilo dodatnih 32 noviteta ili redizajna. U sektoru lakih motornih vozila na sajmu će se pojaviti 11 brendova.

Na “Motopassionu” će mesto naći čak 36 brendova, a 23 brenda su prijavila čak 50 premijera.

U obilju brendova, modela, premijera i noviteta, neki posetioci će se pouzdati u vlastite oči i uši uživajući u dizajnu, performansama i zvukovima moćnih mašina, a ne mali broj njih će na sajam požuriti, namirisavši priliku za kupovinu dobrog novog automobila ili motocikla pod povoljnim sajamskim uslovima.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za za učenike i studente 200, a ulaznica za “Family Day” (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

B92

Slične objave

Nije šala – vlasnici automobila najviše vjeruju Alfa Romeu!

V.R.

U Njemačkoj izgorio šleper s novim automobilima Volkswagen Polo i T-Roc

V.R.

Prva Škoda Kamiq sišla sa proizvodne trake

D V

Ostavite komentar