Magazin Zanimljivo

Horoskopski znak koji osvaja kao čarobnjak, ali je isto toliko opasan

Možda ne vjerujete da astrološki znak neke osobe ima bilo kakav uticaj na njegovu ili njenu ličnost, svakako ne može škoditi da se malo „raspitate“ o nekome prije nego što emotivno investirate u taj odnos.

Ako razmišljate o izlasku s Lavom, imate sreće. Reći ćemo vam osam stvari koje treba znati ako želite da se zabavljate sa ovim samouvjerenim, neustrašivim i ponekad agresivnim likovima.

Vole kada su u centru pažnje

Lavovi vole da im se divite i osjećaju se najbolje kada upijaju pohvale od drugih. Što znači da bi trebalo da budete spremni da mu stalno dijelite komplimente. Za sve. Počevši od njihovog uspjeha, preko njihovog pojavljivanja, do nečeg smiješnog što su rekli. I prihvatite činjenicu da nećete biti jedini koji vrijednuju njihove kvalitete; Lavovi često posjeduju magnetnu silu i privlače pažnju svih oko sebe.

Veoma su samouvjereni

Lavovi su veoma samouvjereni u svoje sposobnosti i mnogo cijene svoju vrijednost. I dok samouvjerenost definitivno može biti dobra stvar, može biti i negativna strana ako izmakne kontroli i činiće vam se da je Lav previše fokusiranim na sebe, čak do te mjere da ne posvjećuje dovoljno vremena i pažnje vama.

Oni su strastveni i romantični

Lavovi mogu biti izuzetno strastveni. To se odnosi na njihovu ljubav prema romantici (vole naklonost) i seksualne odnose (cijene ih i cijene senzualna iskustva i okruženje).

Imaju vatrenu ličnost

Znakom Lava upravlja Sunce (što objašnjava zašto se osjećaju kao da su centar univerzuma). To takođe objašnjava zašto su ponekad toliko bahati. Oni su otvoreni, neustrašivi, snažni i spremni da velikom brzinom uskoče u svaki izazov ili situaciju.

Teško im je da isprate vezu

Lavovi se zagriju, ali im je teško da isprate do kraja. Kada veza počne, Lav može biti uzbuđen i lako se može zaljubiti, ali to obično ne traje dugo. Ne zato što Lav ne želi da nastavi da izlazi sa vama, već zato što im je teško da isprate, a ponekad ih je potrebno „gurati“ da bi nastavili da rade na vezi.

Oni su lojalni

Lav će učiniti sve što je potrebno da zaštiti one koje voli. Oni su nevjerovatno lojalni i granično posesivni, ali te emocije potiču iz dobre namjere posvećenosti i ljubavi kada Lav osjeti da se slaže sa nekim ko je jednako posvećen vezi.

Oni imaju želju za životom

Ako želite da budete sigurni da će vam žurka proći dobro, pozovite nekoliko Lavova. Lav uvijek voli da se zabavlja i ima pravu žudnju za životom. Zaista vole zabavu i igre za bilo koji uzrast, tako da očekujte da ćete sa njim probuditi svoje unutrašnje dijete. Vole da se dobro zabave, a kada provodite vrijeme sa Lavom, nema sumnje da ćete se dobro zabaviti.

Vole da imaju kontrolu

Jednostavno, Lavovi vole da budu glavni. To je ono što ih čini uspješnim u poslovanju, ali i ono sa čime se možete teško nositi kada ste u vezi. Lavovi su navikli da vuku konce, upravljajući svim situacijama (i ljudima) oko njih, i da su u poziciji superiornosti i vođstva. To nije nužno loš kvalitet; u stvari, ovom svijetu treba više samopouzdanih, pametnih, entuzijastičnih vođa. Ali kada izlazite sa Lavom, ponekad je teško to tolerisati, zato se pobrinite da znate u šta se upuštate.

Izvor: B92

Slične objave

Misija uspjela, vatrogasci spasili 20.000 pačića

V.R.

Đurđevdan: Tog dana ne valja spavati, ali ako “dremnete ima lijeka”

M.

Mike Tyson: “Volim Michaela Jacksona, ali svoje dijete mu ne bih pustio blizu”

Igor Mudrinić

Ostavite komentar