Magazin Showbiz

Trampova ćerka došla u Beograd da se uda?

Najmlađa nasljednica prvog čovjeka SAD željela je da se svom dečku Majklu Bulosu zavjetuje na večnu ljubav tajno, ali nije očekivala da će mediji saznati da boravi u srpskoj prestonici.

Tifani Tramp, najmlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, došla je u Beograd kako bi se tajno vjenčala s dečkom Majklom Bulosom, ekskluzivno saznaje Kurir.
Njih dvoje su se za našu zemlju odlučili jer su na proputovanju po jugoistočnoj Evropi, a i željeli su da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Vragolasta
– Tifani je oduvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih niko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Željela je da se Majklu zavjetuje na vječnu ljubav, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi – priča naš sagovornik.

On kaže da još uvijek nije sigurno da će sada obaviti čin vjenčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da je u Beogradu.

FOTO: AP/JACQUELYN MARTIN

– Trampova ćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopšti. Svjesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Takođe, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gdje im žive porodice i prijatelji – završava naš sagovornik.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Jako obezbjeđenje
I tokom jučerašnjeg dana Trampova ćerka je bila i više nego aktivna po prestonici. Ona i njen dečko, kao i njegov brat Fares uživali su na Zemunskom keju. Tifani se nijednog trenutka nije ponašala poput zvijezde, već je opušteno razgledala znamenitosti grada, a uživala je i u šopingu. U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbjeđenje, kao i policija u civilu.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Tifani Tramp je najmlađa ćerka aktuelnog predsjednika SAD, koju je Donald dobio u braku s bivšom ženom Marlom Mejpls.

 

FOTO: SONJA SPASIĆ

Pravila
MOGU DA SE VJENČAJU U KATOLIČKOJ CRKVI
Sveštenik iz Beograda kaže da Trampova ćerka može da se vjenča u katoličkoj crkvi.

– Brak stranih državljana u našoj crkvi jeste moguć samo ukoliko su njih dvoje pravoslavne vjere ili je jedno od njih pravoslavne vjere. Ukoliko je jedno katolik, u tom slučaju se piše molba Njegovoj svetosti patrijarhu i čeka se odobrenje. U slučaju Tifani i njenog partnera čini mi se da postoji mogućnost da se vjenčaju u katoličkoj crkvi u našoj zemlji, ako to zaista žele da obave u Beogradu – rekao je sveštenik.

 

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić /Foto: Sonja Spasić, Vladimir Šporčić, Printscreen)

Slične objave

Novi film o Spajdermenu oborio rekord za samo nedelju dana prikazivanja

V.R.

Kim Kardashian i Kylie Jenner ukrale su svu pažnju na after partyju Met Gale

Igor Mudrinić

Profesorica iz BiH o golim slikama: “Hakovali su mi profil na Fejsu 50 puta”

Igor Mudrinić

Ostavite komentar