Magazin Showbiz

Pakao u raju Dženifer Lopez

Nije prošlo ni sedam dana od kad je Aleks Rodrigez zaprosio Dženifer Lopez, a tabloide je poput cunamija preplavio trač da bivši bezbol igrač vara čuvenu pjevačicu i glumicu i to sa bivšom ženom bivšeg kolege.

U istom danu kada je Džej Lo na svoj Instagram postavila “spontane” fotografije vjeribe sa plaže koje je, očigledno, snimio profesionalni fotograf, na Twitteru je počeo pravi lom nakon što je Hoze Kanseko, Aleksov bivši kolega iz Njujork Jenkija, optužio A-Roda da ima aferu sa njegovom bivšom suprugom Džesikom.

On se u seriji tvitova obratio direktno Aleksu i zamolio ga da prestane da bude đubre i da prestane da vara Dženifer, tvrdeći da je lično bio sa Džesikom u trenutku kad ju je Aleks pozvao telefonom i pitao je da li je za partiju boksa ili MMA. Na kraju je tvitnuo i broj telefona svog menadžera, obrativši se samoj Dženifer, ako želi da mu se javi i sazna istinu.

Ubrzo nakon njegovog ispada oglasila se i Džesika Kanseko, koja je negirala sve ove optužbe: “To što Hoze priča nije istina, sve su laži! Znam Aleksa dugo godina, nisam ga vidjela više od 5 i svakako ne spavam s njim. U prijateljskim sam odnosima i s njim i sa Dženifer, a što se Hozea tiče, može da nastavi da se igra sa svojim prijateljima vanzemaljcima.”

Hoze je na njeno poricanje reagovao novim napadom, pozivajući i nju i Rodrigeza da se suoče sa poligrafom i izvinjavajući se Dženifer što podnosi sve ovo.

Ni pjevačica ni njen vjerenik se povodom ovog slučaja nisu izjasnili, a neimenovani izvori tvrde da im ovakve stvari ne mogu narušiti sreću, jer Dženifer vjeruje Alexu i vjeruje u njegovu ljubav, kao i da imaju odličan odnos i skoro sve slobodno vrijeme provode zajedno. Ipak, na internetu su se pojavile paparaco fotke para nastale usred ovog skandala, na kojima Aleks ima masnicu na oku.

Slučajnost? Vidjećemo.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

U vrelini noći: Zbog toplog vremena ljeti smo raspoloženiji za strastvene igrarije

V.R.

“Top Gun” se vraća: Zavodljivi Tom Kruz je ponovo obukao svoju pilotsku uniformu!

V.R.

Mirandi Ker treća trudnoća odlično stoji, posebno u ovoj “voćnoj” haljinici

V.R.

Ostavite komentar