Magazin Showbiz

Megan Markl i Kejt Midlton se baš trude da vam pokažu koliko se vole

Priče o svađi između Kejt Midlton i Megan Markl su počele da uzimaju toliko maha, da se njih dvije sada pred kamerama baš trude da čitavom svijetu pokažu da je među njima sve okej. To je bilo kristalno jasno prije neki dan na proslavi Dana Komonvelta u Vestminsteru, kada su se jetrve srele pred novinarima željnim skandala i riješile da ih ostave praznih ruku.

Vojvotkinje od Kembridža i Saseksa se posljednjih nekoliko mjeseci rijetko kad pojavljuju zajedno na događajima, pa tako javnost nema mnogo prilike da vidi kakav je njihov odnos i ima li istine u svim onim pričama po medjima o netrpeljivosti. Imale su dosta dobru priliku da svima zapuše usta prošle nedjelje, kada su obje bile na poslavi 50 godina od kad je princ Čarls dobio titulu princa od Velsa, ali je umjesto toga čitav svijet ostao malo zbunjen njihovim hladnim odnosom i činjenicom da je Megan bukvalno gurnuta u ćošak, dok je Kejt sve vrijeme bila u prvom planu. Video sa tog događaja je postao dosta popularan po sajtovima koji tvrde da su njih dvije u svađi.

Izgleda da je neko nakon toga definitivno skrenuo pažnju dvjema vojvotkinjama i objasnio im zašto je važno da se održava privid dobrih odnosa unutar porodice, pa su tako u ponedjeljak na novoj proslavi imale potpuno drugačiji odnos jedna prema drugoj. Naime, na iznenađenje svih prisutnih – i potpuno van protokola – njih dvije su pilikom susreta riješile da se zagrle i poljube, kao dvije jako dobre prijatejice. Da ovo nije uobičajeno niti očekivano ponašanje, pokazuju i brojne ranije prilike kada su bile na istom mjestu u isto vrijeme, pa se nisu grlile i ljubile.

Eksperti za govor tijela su na osnovu snimaka i slika zaključili da se obje trude da uspostave dobre odnose, ali pitanje je koliko je to istina, a koliko samo gluma da bi se zaustavile priče koje uzimaju maha po medijima.

U svakom slučaju je ljepše vidjeti žene da se drže zajedno nego da se svađaju, pa se iskreno nadamo da nije u pitanju jeftina marketinška prevara.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

Bahat i mrzovoljan: Naučnici uspjeli da rekonstruišu Rembrantov glas

Igor Mudrinić

Dženifer Lopez ima opasnu konkurenciju: Hale Beri u 53. godini pokazala čelične trbušnjake!

V.R.

Boja mora i neba dominira ove sezone

V.R.

Ostavite komentar