Ex Yu Magazin

Toni Cetinski se oglasio nakon što je protiv njega potvrđena optužnica

“Ići ću u zatvor ako se ustanovi da sam kriv!”

Protiv hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog u januaru ove godine podignuta je optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Rovinju 2017. godine u kojoj je život izgubio 62-godišnji muškarac, a Opštinski sud u Pazinu potrvrdio je poptužnicu, piše Glas Istre.

Cetinski čeka da sud utvrid njegovu krivicu, a kako kaže, bez obzira na odluku suda, nakon kobne nesreće za njega više ništa nije isto.

“Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se vidjeti u samom procesu koliko zaista jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči – tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju krivicu ću i odgovarati”, rekao je Cetinski i dodao:

“Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može mjeriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina”, rekao je hrvatski pjevač.

Cetinski objašnjava da je odgovorna osoba i da ne brine za društveni status, već mu je bitnije kako se nakon nesreće oseća kao čovjek.

“Od medijskog linča, sudova i zlih komentara najteže mi je to što sam bio učesnik takve jedne tragične nesreće u kojoj, nažalost, nisam mogao čovjeku pomoći. Sinkopama se, kao muzičar, služim jedino u muzičkom smislu. U ovakvim ozbiljnim stvarima potpuno sam odgovorna osoba i to za mene nije pozornica i zabava. To je život, to je stvarnost i puno mi je važnije stanje moje duše nego društvenog statusa ili težina kazne”, zaključio je Cetinski.

Podsjećamo, Toniju se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posljedicom izazvao iz nehata. Cetinski se tereti i da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uvjerio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju. Toni se takođe tereti da nije prilagodio brzinu kretanja i da usljed svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

SVET/PRINTSCREEN

Slične objave

Medvjed uništio groblje na Šar planini

V.R.

Aleksandra Mladenović privedena zbog bahate vožnje

V.R.

Žene to i dalje kriju: 25 odsto ljudi to više voli od seksa

V.R.

Ostavite komentar