Magazin Showbiz

Skandal nakon vjeridbe: Aleks Rodrigez vara Dženifer Lopez?

Dženifer Lopez (49) i Aleks Rodrigez (43) u subotu su objavili srećnu vijest o vjeridbi poslije dvije godine veze, ali čini se kako “zaljubljeni golupčići” već imaju ozbiljnih problema.

Barem ako je vjerovati Hozeu Kenseku (54), bivšem bejzbol igraču, koji je samo dan poslije, u nedjelju, na Tviteru napisao kako iz prve ruke zna da Aleks vara latino divu i to ni manje ni više nego s njegovom bivšom suprugom Džesikom.
– Jadna žena, uopšte nema pojma s kim se spetljala… Bio sam s Džesikom prije nekoliko mjeseci kad ju je Rodrigez nazvao na mobilni… Džej Lo, ako želiš da čuješ svu istinu o svom vjereniku, slobodno me nazovi, a tebe, Alekse, izazivam na boks meč kad god ti to poželiš… Ne budi go**o i prestani da je varaš! Ako treba, ići ću na poligraf kako bih svima dokazao da govorim istinu! – objavio je Kenseko na društvenoj mreži.

Inače, Hoze je s Džesikom bio u braku od 1996. do 1999. Bivši supružnici imaju ćerku Džosi (22), manekenku koja je pozirala za Plejboj i nosila reviju Victoria’s Secret.

Ni pjevačica ni sportista još se nisu oglasili i komentarisali navode o nevjeri.

Hello magazin

Slične objave

Kako je Cristiano Ronaldo transformisao svoj izgled i izgradio mišiće

J K

Španija gradi elektranu u Černobilju, ulaže više od milion €

V.R.

Petina ljudi smatra da je kozje mlijeko vegansko, otkrilo je istraživanje

J K

Ostavite komentar