Magazin Showbiz

Potvrđen uzrok Flintove smrti, novi detalji o ljubavnom životu pjevača

Britanski istražitelji su danas saopštili da je pevač grupe “Prodidži” (Prodigy) Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem. Flint (49) je pronađen mrtav 4. marta u svojoj kući u Eseksu. Mediji su već izveštavali da se pevač obesio, što su sada potvrdili i zvanični nalazi obdukcije.

Zvaničnici su saopštili da “smrt nije sumnjiva” i da se čekaju rezultati toksikoloških analiza.

Članovi benda “Prodidži” prošle nedelje su objavili da se Flint ubio.

Mediji su spekulisali da se pevač ubio zbog teške depresije u koju je zapao kada je njegova supruga Majumi Kaj tražila razvod od njega. Oni duže vreme nisu živeli zajedno, a ona je bila u Japanu kada je čula vest o smrti svog muža.

Neimenovani izvor rekao je za San da se pevač potpuno slomio kada je morao da da oglas da prodaje kuću u kojoj je godinama živeo sa Majumi.

Međutim, britanski mediji pišu da je Flint dve godine bio u ozbiljnoj vezi koju je skrivao od javnosti.

U pitanju je lekarka dermatolog Fej Kelbi, sa kojom se, kako piše San, upoznao preko zajedničkih prijatelja. Navodno su raskinuli pre nekoliko nedelja, ali su ostali u dobrim odnosima.

Sanov izvor tvrdi da je Fej “apsolutno uništena”, te da je razlog njihovog raskida bio to što je Flint previše vremena provodio na nastupima.

“Fej pati jer nije znala koliko su ozbiljni njegovi problemi i koliko je stvarno bio nesrećan. Učinila je sve da mu pomogne, ali on je odlučio da prekinu”, otkrio je izvor Sana.

Slične objave

“Imaš pravo”: Severina se oglasila nakon optužbi da je pokušala ubiti Milana

Igor Mudrinić

Kome treba kolona: Zenički svatovi stali u okićeni autobus gradskog prevoza

V.R.

Dugogodišnji prijatelj princeze Dajane: Megan je prebrzo postala tako buntovna!

V.R.

Ostavite komentar