Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus 7 izlistan sa fotografijom i kompletnim specifikacijama

Predstavljanje narednog premijum telefona kompanije OnePlus se tek očekuje, ali to naravno ne sprečava da se procurele informacije o telefonu pojavljuju. 

OnePlus 7 je sada izlistan na maloprodajnom sajtu, sa informacijama o telefonu i fotografijom.

Giztop je izlistao OnePlus 7, sa fotografijom koja prikazuje prednju stranu telefona i njegov displej bez izreza. Ukupan dizajn je u skladu sa onim što smo videli na ranije procurelim renderima. Ipak, postoje neke razlike – raniji render je prikazivao taster za zvuk s leve strane, a taster za paljenje i slajder s desne strane. Nova fotografija ima samo taster za paljenje s desne strane. Takođe, tasteri za zvuk s leve strane su razdvojeni.

Izlistane su i specifikacije, koje sugerišu Snapdragon 855 SoC, do 12GB RAM-a, Android Pie-bazirani OxygenOS. Telefon ima 6.5-inčni AMOLED displej, tri kamere na poleđini (48MP + 20MP + 16MP) i 16MP prednju kameru u pop-up stilu.

OnePlus 7 će imati do 256GB skladišnog prostora, napajaće ga baterija kapaciteta 4000mAh. Potrebno je istaći da jedna sekcija listinga pominje 44W Dash Charging, dok druga ukazuje na VOOC Fast Charging sistem, tako da ćemo morati da sačekamo zvaničnu objavu uređaja kako bismo saznali zvanične detalje.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Ako bi Kina “izašla u susret američkim zahtjevima”, Tramp će rado “olakšati restrikcije za Huawei”

D V

U Los Anđelesu se otvara VR centar za masažu

V.R.

Apple bankarska kartica za plaćanje stiže u avgustu

V.R.

Ostavite komentar