Magazin Showbiz

Ništa od muzike: Britney Spears nastavlja brigu o bolesnom ocu

Britney Spears će nastaviti da se fokusira na porodicu i odnose sa ocem zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja!

Ova godina nije bila nimalo laka za pop princezu Britney Spears, ne samo da je morala da odloži izdavanje svog novog albuma, već je početkom januara i otkazala koncertnu rezidenciju u Vegasu zbog bolesti oca, a po svemu sudeći, ni druga polovina 2019. godine neće biti ništa optimističnija.

Kako je E News potvrdio u januaru, Jamie Spears je hospitalizovan u jako teškom zdravstvenom stanju, a nakon mesec dana provedenih u bolnici, pušten je na kućno lečenje. Prema najnovijim saznanjima, on treba da ide na još jednu operaciju sledeće nedelje, ali nikakve informacije nisu potvrđene.

Jamievo zdravstveno stanje se zasigurno poboljšalo” , objasni oje izvor. “Odmara u Luizijani, a Britney povremeno dolazi da ga obilazi. Ona je u redu, trudi se da mu bude podrška što je više moguće.”

Drugi izvor blizak pevačici je objasnio da pop princezi ipak nije lako. Naime, vest o bolesti oca je jako potresna i prema njegovim rečima, bilo joj je neophodno malo vremena da se sabere i okrene svom privatnom životu i porodici. Kako je naveo, uvek mu je bila posvećena i odnos sa ocem joj je jako bitan, tako da nije čudo što uzima pauzu od nastupa i novih pesama.

Neko vreme nisu bili previše bliski, ali u poslednjih četiri godina su se jako dobro razumeli. Britney je provela određeno vreme u Vegasu što joj je omogućilo da provode dodatno vreme zajedno” , nastavio je izvor. “Britney posebno znači to što je Jamie jako dobar i prisan sa njenom decom. Čuva ih i voli kao da im je rođeni otac.” 

Britney se već oglasila povodom okolnosti koje su zadesile nju i njenu porodicu i izvinila se fanovima zbog otkazivanja nove rezidencije planirane za ovu godinu,  putem objave na instagramu.

Važno je da porodica bude prioritet, a to je odluka koju sam morala da donesem. Pre par meseci moj otac je hospitalizovan i umalo je umro. Svi smo jako zahvalni što je uspeo da se izvuče iz toga, ali pred njim je još uvek dug put” , napisala je zvezda.

Slične objave

Sin Arnolda Schwarzeneggera pokazao vježbe za čelične bicepse

J K

Prvi dan Woodstocka očima organizatora: “Naručio je pola kilograma koke za sve”

J K

Brak: Treća godina idealna za sreću

V.R.

Ostavite komentar