Mobilni svijet Tehnologija

Huawei bi mogao predstaviti dvije osvježene verzije Watch GT uređaja

Prošle godine, kada je Huawei predstavio Mate 20 seriju, kompanija je takođe objavila i Huwaei Watch GT pametni sat. Prema navodima sajta WinFuture.

Huawei će predstaviti osvežene verzije nosivog uređaja uz Huawei P30 i P30 Pro, koji su najavljeni za 26. mart. Očekuju se dva modela, koji bi trebalo da nose nazive Huawei Watch GT Active i Huawei Watch GT Elegant.

Novi modeli će izgledati uglavnom kao originalna verzija sata, biće opremljeni 1.39-inčnim OLED displejima, uz nešto manje izmene boja kućišta i okvira. Pored ovoga, izgleda da će Huawei litijum-jonske baterije zameniti litijum-polimerskim, ali ovo još nije potvrđeno.

Huawei je odlučio da Watch GT objavi uz sopstveni operativni sistem, a ne uz Wear OS, a ovo će verovatno biti isto i kod novih modela pametnih satova. Oba uređaja će podržavati i iOS i Android, pratiće rad korisnikovog srca, spavanje i vežbanje.

Sugeriše se da će GT Active biti dostupan u tamno zelenoj i narandžastoj boji, dok će GT Elegant imati crnu i belu varijantu. Cene dva pametna sata će iznositi 249 i 229 evra.

Izvor: PhoneArena

Slične objave

Exynos 980 je Samsungov prvi mobilni čipset sa 5G integracijom

V.R.

Dve strane prodaje Fitbita kompaniji Google – loša i još gora

V.R.

Solar Foods: “Brašno” od ugljen-dioksida

V.R.

Ostavite komentar