Auto-moto Noviteti

Novi Kia Ceed debituje pred publikom sajma automobila u Beogradu

Kompanija “Kia Auto”, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motorsa za Srbiju, pokrenula je u ponedeljak svoju novu prodajnu akciju povodom predstojećeg 54. Međunarodnog salona automobila koji se od 22. do 31.marta održava pod kupolama Beogradskog sajma.

Na štandu korejskog proizvođača ove godine će se naći dobro poznati modeli kao i nekoliko noviteta. Posetioci će moći da pogledaju predstavnika u B-segmentu – model Rio, kao i urbani krosover Stonic.

Po prvi put pod kupolama Beogradskog sajma naći će se kompletno nova gama modela Ceed: hečbek sa 5 vrata, karavan Ceed_Sportwagon i novi ProCeed koji sada ima potpuno novi “shooting brake” oblik karoserije.

Naravno, nezaobilazan deo štanda zauzeće i osveženi Sportage za 2019. godinu, u nekoliko verzija.

Inače, prodavac je obezbedio sajamske cene i uslove prodaje koji su već sada dostupni u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji. Novi Ceed startovao je sa prodajom u Srbiji sa cenom od 12.990 evra.

Reč je o modelu sa 1.4 benzinskim motorom u „Active“ paketu opreme koji je standardno opremljen brojnim sistemima bezbednosti kao što su Sistem za izbegavanje sudara sa autonomnim kočenjem (FCA), Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA), Sistem za automatsko zatamnjivanje dugih svetala (HBA) i Sistem upozorenja o smanjenoj koncentraciji vozača (DAA).

Model ProCeed sa novim “shooting brake” oblikom karoserije sada se svrstava u sam vrh Ceed game, o čemu dovoljno govori i podatak da će biti dostupan samo u GT Line i GT specifikacijama opreme. Kia Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment vozila.

Uz drugačiju matricu kombinacija motora, menjača, pogona i opreme, kupcima ja na izbor stavljen mnogo veći broj kombinacija i konfiguracija uz koje mogu ostvariti i značajne uštede od nekoliko hiljada evra u poređenju sa prethodnikom za 2018. godinu.

Kao poseban “sajamski hit” ove godine će biti ponuđena i ograničena količina modela Sportage sa benzinskim motorom uz popust od 6.500 evra.

Tako Sportage sada ima novu startnu cenu od 16.990 evra.

Beogradska publika moći će da pogleda Kia modele u Hali 4 Beogradskog sajma od 22. do 31.marta 2019. Sajamski uslovi prodaje važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 1. marta do 30.aprila, dok traju zalihe.

B92

Slične objave

Električna retro Honda ima 150 KS i 300 Nm

D V

Prvi pogled u Kia XCeed otkriva digitalnu instrument tablu

D V

ABT Seat Tarraco

D V

Ostavite komentar