Magazin Showbiz

Brendin oproštaj od Dilana pogodiće do srži svu djecu Beverli Hilsa

Luk Peri je preminuo 4. marta u 52. godini nakon što je nekoliko dana ranije imao težak moždani udar. Smrt glumca mnoge je ostavila bez riječi, a fanovi i kolege širom svijeta opraštaju se od njega, a one koji su devedesetih odrastali uz Beverli Hils posebno će pogoditi posljednja poruka njegove koleginice Šenon Doerti.

Šenon je u čuvenoj seriji igrala Brendu Volš, a za People je dala ekskluzivnu izjavu nakon tragičnih vijesti:

“U šoku sam. Srce mi je slomljeno. Izgubila sam prijatelja. Imam toliko uspomena sa Lukom koje me tjeraju da se nasmiješim i koje će zauvijek ostati urezane u mom srcu i mislima”, rekla je glumica koja je svojevremeno priznala da su se nakon serije ona i Dilan (Dilan Mekej se zvao Perijev lik u Beverli Hilsu) udaljili, ali da je on bio jedna od prvih osoba koje su joj se javile kad je 2015. u javnost isplivala informacija da se bori protiv raka.

“Bio je pametan, miran i skroman, kompleksan čovjek sa divnim srcem i beskrajnim kapacitetom za ljubav i integritetom. Kad mi se javio dok sam bila bolesna, najjednostavnije smo samo nastavili tamo gdje smo davno stali, stariji i mudriji”, ispričala je u septembru prošle godine Šenon.

Njih dvoje nisu bili među onima iz originalne ekipe koji će se pojaviti u nastavku Bverli Hilsa čije je snimanje planirano za ovu godinu, ali su se oboje nadali da će uskoro ponovo raditi zajedno na nekom posebnom projektu, jedno za drugo i za fanove.

“Kad zajedno prođete kroz tako nešto kao mi, posebna vrsta ljubavi vas veže zauvijek. Nedostajaće mi svakog dana. Svakog minuta i sekunde”, poručila je Brenda.

Luk Peri je umro pet dana nakon što je doživio moždani udar poslije kog mu se svijest nije vraćala. Do posljednjeg trenutka uz njega su bila djeca Džek i Sofi, vjerenica Vendi medison Bauer, bivša supruga Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom i sestra Ejmi.

Izvor: Noizz.rs

Slične objave

U ovoj zemlji vozovi kasne po dva dana, jezici se uče na ulici, a “da” znači “ne znam”

V.R.

Prag – fenomen pretjeranog turističkog buma i „noćni gradonačelnik“

V.R.

Rijanine nove fotke razbjesnile fanove – i stvarno više nismo normalni

J K

Ostavite komentar