Magazin Showbiz

Džon Demartini: Koje vrijednosti zaista upravljaju sudbinom

Predavanje Džona Demartinija, govornika filma “Tajna”, 6. marta u “Madlenijanumu”

JEDAN od govornika filma “Tajna”, doktor Džon Demartini (64) održaće 6. marta u “Madlenijanumu” predavanje “Dan majstorstva”, a publiku će pokušati da inspiriše, nauči i motiviše.

Demartini je imao teško detinjstvo, jedno vreme je čak bio beskućnik, ali je zahvaljujući žeđi za znanjem, učenjem i primenom naučenog, prevazišao prepreke, obrazovao se, istraživao i postao doktor nauka koji iza sebe ima više od 40 radova i knjiga na 29 jezika. Njegova misija je da drugima pomogne da pronađu sebe i unaprede svoj život. Decenijama je proučavao uticaj percepcije stvarnosti na naše fizičko stanje i utvrdio da je ključ srećnog života u našoj hijerarhiji vrednosti, odnosno, da naše vrednosti predstavljaju upravljački mehanizam naše sudbine. Njegova istraživanja su naučno potvrđena.

Demartinovo predavanje, kako se najavljuje, pomoći će publici da posloži četiri najvažnije oblasti svog života i uskladi ih prema sopstvenoj listi vrednosti, tako da izbalansira privatnu i poslovnu sferu, uveća svoje prihode, reši se stresa i živi inspirisano i sa svrhom.

Slične objave

Na ovom aerodromu zabava ne prestaje: Džinovskim toboganom do terminala

V.R.

Poznati muzičar oženio drugaricu iz djetinjstva

V.R.

Kontrola na aerodromu otkrila najbizarnije predmete koje su zaplijenili

Igor Mudrinić

Ostavite komentar