Region Vijesti

Mustafa poručio Haradinaju: Ne glumi žrtvu

Lider najuticajnijeg opozicionog DSK Isa Mustafa poručio je kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju, da ne glumi žrtvu.

Mustafa je poručio Haradinaju i da što se tiče nametnutih taksi na robu iz Srbije može da radi šta hoće, jer je na vlasti.

Mustafa je to poručio nakon što ga je Haradinaj, zajedno sa Hašimom Tačijem, Fatmirom Ljimajem i Kadri Veseljijem, optužio da je prebrzo i lako odustao od taksi, te da je to zato što su se, kako je rekao, obavezali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Mustafa je na svom fejsbuk profilu odbacio Haradinajeve tvrdnje, istakavši da ga stavljanjem zajedno u koš sa Tačijem, Ljimjem i Veseljijem i tvrdnjom da oni sve u vezi s taksama rade u korelaciji sa Srbijom, ne samo da je netačn[, već da liči na kampanju.

Napominjući da se on i DSK ne pridružuju nikome, Mustafa je poručio da su stavovi te stranke jasni: “Ne prihvatamo dijalog o granicama, teritoriji i državnosti Kosova proglašenoj 17. februara 2008.”.

“Odluku o taksama je donela vlada na predlog (Kadri) Veseljija. Ti odlučuješ šta ćeš s tim. Vi ste vladajuća koalicija. DSK je vaša opozicija. Budite na vlasti i ne glumite žrtvu”, poručio je Mustafa.

DSK će, naveo je, učvrstiti trajno prijateljstvo sa SAD i o tome neće pitati nikoga.

Slične objave

Visoki predstavnik: BiH paralizovana

M.

PACOLI, TAČI I HARADINAJ… Ovo su bogataši sa Kosova čija se imovina mjeri milionima evra

D V

Fehimu Zuliću 31 godina zatvora za saučesništvo u ubistvu Seada Hajdarevića

M.

Ostavite komentar