Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (76) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

 • 1 Sve više građana mijenja ime
  U Odjeljenju za opštu upravu Banjaluke, u posljednje vrijeme vrtoglavo raste broj zahtjeva za promjenu ličnog imena.
 • 1 Kupujemo beskorisne lijekove!?
  Većina svjetske populacije, a samim tim i građana Republike Srpske sve češće poseže za medicinskim sredstvima koja se kupuju bez recepta. Međutim mnogi od tih proizvoda potpuno su beskorisni, a od nekih nam je i gore, potvrdili su ljekari specijalisti.
 • 1 Zvornik: Policija otkrila lažne diplome
  Zvornička policija je provjerama došla je do podatka da je na području ove opštine, kao i regije Birač, sve više lažnih diploma za vozače motornih vozila, koje su im omogučile da rade kao vozači kamiona, autobusa ili taksisti.
 • 1 Potrebno nam je srpsko jedinstvo
  Kako bi RS u narednom periodu očuvala institucionalnu stabilnost neophodno je postizanje što većeg stepena jedinstva o suštinskim pitanjima za RS. Zato ću uskoro pozvati sve političke faktore u Srpskoj na razgovore o ovoj temi, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, nakon razgovora sa predsjednikom Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske” Momčilom Krajišnikom.
 • ????????-??????? ?????????? DNS: Čubrilović za predsjednika NSRS
  Glavni odbor DNS-a danas je odlučio da ova stranka ide u koaliciju za formiranje vlasti i u Republici Srpskoj i u BiH sa SNSD i SP, te da potpredsjednika stranke Nedeljka Čubrilovića predloži za predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.