Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (61) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

 • 1 Gračanica: Protest porodica nestalih Srba i nealbanaca
  KFOR, UNMIK i posebno Euleks odgovorni su što se odgađa rasvjetljavanje sudbine nestalih Srba i drugih nealbanaca, rečeno je u Gračanici tokom današnjeg protesta rodbine i prijatelja nestalih Srba i nealbanaca na Kosovu i Metohiji.
 • 1 Fingirali saobraćajnu nezgodu u Trebinju
  Policija je Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavila izvještaj protiv dva lica iz ovog grada zbog sumnje da su fingirali saobraćajnu nezgodu, da bi naplatili novac od osiguravajućeg društva, saopšteno je iz trebinjskog Centra javne bezbjednosti.
 • 1 Služen parastos za poginule u Smolući, Potpeći i Tinji
  Na bijeljinskom gradskom groblju u Pučilama danas je služen parastos za 68 srpskih boraca i civila Smoluće, Potpeći i Tinje, a obilježene su i 22 godine od oslobađanja sedam hiljada stanovnika ovih sela iz višemjesečnog okruženja.
 • 1 Međunarodni dan nestalih- Srpska traži 1.676 lica
  Centralna manifestacija u Republici Srpskoj u okviru obilježavanja Međunarodnog dana nestalih održana je danas kod spomen-krsta na Ozrenu sa koje je ukazano na spor proces pronalaženja i identifikacije srpskih žrtava i na opstrukciju institucija BiH.