Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (114) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

  • sad_vojska Haos, rat i mrtvi: Amerika šalje vojsku u Siriju!
    Bela kuća odobrila je vazdušne udare na sve snage koje napadnu borce koje Pentagon u Siriji obučava za borbu protiv džihadista, pa makar to bile i snage predsednika Bašara al Asada, čime se prvi put otvara mogućnost direktnog sukoba američke i sirijske vojske.
  • Prezident Miloš Zeman poskytl 15. øíjna v Praze rozhovor ÈTK. Češki veto na preporuku EU da se ne ide na paradu u Kinu
    Češka je zbog namere predsednika Miloša Zemana da u septembru učestvuje u proslavi kraja Drugog svetskog rata u Kini, jedina stavila veto i minirala solidarnu preporuku Evropske unije da se najviši evropski zvaničnici ne pojave u Pekingu gde će biti i predsednik Rusije Vladimir Putin.