Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (94) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

 • 1 MUP: Gdje pada, a gdje plavi
  Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da uglavnom na zapadu Srbije već ima štete od poplava izazvanih jakom kišom koja pada od sinoć. Ministarstvo je istaklo da su pripadnici njegovog Sektora za vanredne situacije, zajedno s drugim nadležnim službama, angažovani u područjima zahvaćenim obilnim padavinama, da prate stanje i da su spremni da reaguju brzo i efikasno.
 • 1 Islamska država uništila drevni asirski grad u Iraku
  Ekstremistička grupa Islamska država (ID) počela je danas sa uništavanjem drevnog asirskog grada Nimruda u Iraku, saopštila je iračka vlada, što je najnoviji napad džihadista na kulturno nasljeđe ove bliskoistočne države.
 • 1 Fogel: Zamah došao od same EU
  Po prvi put u zadnjih sedam godina, Bosna i Hercegovina dobila je novi podsticaj za ulazak u Europsku uniju. Krajem ovog mjeseca, očekuje se da će ministri spoljnih poslova država članica prihvatiti preporuku Federike Mogerini, šefice EU za spoljnu politiku, da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) potpisan 2008. godine stupi na snagu.
 • 1 Obavezno osiguranje za putnike u javnom prevozu
  Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je kasno večeras Nacrt zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju, kojim se kao novina uvodi postepena liberalizacija cijena obaveznog osiguranja od odgovornosti za vozila.