Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (70) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

 • 1 Teški metali stigli u Drinu
  Teški metali s muljem i vodom iz oštećenog jalovišta rudnika "Stolice" u Kostajniku kod Krupnja, stigli su u Drinu kod Badovinaca na području opštine Bogatić.
 • František Alexandr Zach.AMB foto, XVIIIa. Evo ko je bio prvi srpski general i ko je bio prvi srpski vojni penzioner
  Da sretnete bilo koga na ulici, putu, sokaku, svejedno, bilo kog mesta u Srbiji i da ga upitate da li zna ko je bio prvi srpski general, ko je osnovao srpsku Artiljerijsku školu (tako se u početku zvala Vojna akademija) i bio njen prvi upravnik, ko je bio prvi srpski vojni penzioner… Šta mislite: koliko će ih znati? Osim istoričara, vojnih lica (oficira i kadeta vojnih akademija) i onih koji su pasionirani zaljubljenici u srpsku istoriju 19. veka, verovatno malo ko. Ili gotovo niko.
 • 1 Odgovor Rusije Zapadu na sve agresivniju politiku
  Samo dan pre nego što je, 11. oktobra, predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravio u zvaničnoj poseti Jermeniji, šef ove države Serž Sargsjan potpisao je u Minsku Sporazum o pristupanju Evroazijskom savezu (EAS). Ova, ne samo ekonomska već sve više i geopolitička unija tako je postala bogatija za još jednu članicu, pored njenih osnivača, Rusije, Belorusije i Kazahstana. Već u sledećoj godini očekuje se priključenje i Kirgizije, čime će se broj učesnika povećati na pet. I pored javnih zaklinjanja najviših američkih funkcionera da „neće dozvoliti“ obnavljanje nove Ruske imperije – pa su zbog toga Evropu snažno gurnuli u vrtlog ukrajinske krize – EAS će zaživeti već od 1. januara 2015. godine.
 • 1 Ebola zatvorila granicu Mauritanije
  Mauritanija je danas zatvorila svoju granicu s Malijem, pošto je u njenoj blizini, na zapadu te zemlje, potvrđen prvi slučaj ebole, saopštili su zvaničnici.
 • Sergey Lavrov, Abdoulaye Diop I Lavrov o misterioznoj podmornici
  Švedsko ministarstvo spoljnih poslova nije kontaktiralo Moskvu posredstvom diplomatskih kanala zbog situacije sa podmornicom, izjavio je šef ruske diplomatije.