Podgorica: Ubijena dva brata

Objavljeno u: Region, Vijesti
15 Februar, 2014 Subota u 20:03
U pucnjavi u kafiću "Moskva" u Podgorici, danas oko 14 časova, ubijena su dvojica muškaraca, saopštila je crnogorska policija.
1

Braća Davorin (23) i Danijel (22) Ćulafić ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u lokalu “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Јedan od braće poginuo je na licu mjesta, dok je drugi sa teškim povredama hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje je preminuo. Pucnjava se dogodila u 14.15 časova.
Ednana Bećović (23), koja je bila u lokalu tokom pucnjave, lakše je povrijeđena kada joj je metak okrznuo nadlakticu.
Policija traga za Mašanom Čogurićem (22) zbog sumnje da je počinio ubistvo, a Emir Kolašinac koji je bio u društvu sa njim je uhapšen.

Ovaj članak ima (82) pregled/a
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice ili Twitter-a

Facebook komentari

Komentari

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti iz kategorije

  • 1 Evo kako je američka obavještajna agencija postala teroristička organizacija
    Iznenađenje koje je priredila Vašingtonska crno-bela kuća svojim, istina skromnim priznanjem o nezakonitoj torturikoja se sprovodi nad svim “potencijalnim teroristima” nadmašilo je samo iznenađenje da više od polovine Američke javnosti podržava mučenje protivpravno kidnapovanih osoba. Paralela da je više od polovine Nemaca podržavalo Hitlerove konc-logore se može najbolje razumeti kroz prizmu dve organizacije koje stoje iza organizovane torture. Skrivenaspona koja spaja CIA i nacistički SS se bukvalno i zove – spajalica.
  • 1 Ako Rusi požele da se osvete, učiniće to bez imalo muke
    Bivši asistent sekretara Riznice, dr Pol Krejg Roberts, smatra da je pad ruske rublje isključivo američko maslo. Roberts tvrdi: „Nije u pitanju pad valute jer ne postoje ekonomski razlozi za pad rublje. Za razliku od SAD, gde se uočava ogroman deficit u trgovini i gde bi dolar doživeo kolaps da se tržište ne podešava, dok bi ruska ekonomija imala višak. Dakle, nema pritiska na valutu iz ekonomskih razloga“.