Otkriveno zašto su Britni Spirs zatvorili na psihijatriji

Objavljeno: 14.5.2019.


Britni Spirs je navodno izjavila na sudu da ju je njen otac Džejmi Spirs smjestio u mentalnu insitituciju i da ju je tjerao da uzima terapiju protiv njene volje.
Upravo ovu izjavu je Britni iskoristila kako bi prekinula ugovor, odnosno konzervatorski nadzor koji Džejmi ima nad njenim finansijskim, medicinskim i karijernim poslovima od 2008. Britni je tada imala nervni slom i proglašena je nesposobnom da se stara o sebi.

Britni je takođe izjavila da ju je otac natjerao na rehabilitaciju početkom aprila ove godine. Prema ugovoru koji ima sa ocem, bilo kakva prinudna radnja se smatra protivzakonitom.

 

View this post on Instagram

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Proteklog petka Britni je iz suda, na kojem je tražila više slobode u okviru ugovora, izašla bosonoga. Međutim, sud je za sada odbio ovaj zahtjev, zahtijevajući evaluaciju od strane eksperta.

Veći broj njenih fanova okupio se ispred suda sa transparentima na kojima je stajalo “Set her free”. Njeni fanovi su nedavno pokrenuli i kampanju na društvenim mrežama pod nazivom #FreeBritney kao vid podrške. Britnin otac Džejmi trenutno se oporavlja od dvije operacije.

Britnin dečko je na Dan majki objavio na svom Instagram profilu fotografiju sa njom i čestitao joj, odavši priznanje svim majkama na najtežem poslu na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother’s Day to all the beautiful mothers out there doing the toughest job in the world! ♥️♥️♥️ #tbt

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *