GOT fanovi bijesni: Uništili ste seriju na kraju!

Objavljeno: 14.5.2019.


Četvrta epizoda posljednje sezone “Igre prestola” sve je ostavila u nevjerici, a najviše zbog smrti Misandei, saputnice i najbolje prijateljice Deneris Targerijen, kao i njenog zmaja Regala. Nakon ovih tragičnih događaja Deneris je preplavio bijes, što je i bilo za očekivati. Ali ono što nije bilo za očekivati jesu njeni postupci u petoj epizodi.
Ukoliko niste pogledali posljednju epizodu, predlažemo vam da ne čitate dalje, jer – spoiler alert!

.

.

.

.

.

Denerisini posljednji postupci opravdali su teorije koje su se splele zbog Misandeinih posljednjih riječi pred smrt, a koje su sugerisale da će “luda Deni” spaliti sve pred sobom. Ona je, zajedno sa zmajem, spržila King’s Landing, nakon što se grad predao. Iako su i ranije postojali znaci koji su govorili o njenoj tendenciji ka svireposti (posebno sa pogubljenjem brata i oca Samvela Tarlija), mnogi fanovi nisu mogli da povjeruju da će Deneris da uradi nešto ovako monstruozno.

Резултат слика за game of thrones

Izgleda da je u prilog njenog ludila i to što je izbačena iz kolosjeka igralo i posljednjih nekoliko događaja. Pored ubistva Misandei i zmaja Regala, Deneris je shvatila da Džon ima više prava na Gvozdeni presto od nje. I nakon što se saznalo ko su Džonovi pravi roditelji, Deneris je obuzela ljubomora i strah da će Džon, koji je mnogo popularniji u Vesterosu od nje, preuzeti tron.

Ipak njena transformacija u nemilosrdnu zlu kraljicu, kao i mnogi drugi momenti iz ove sezone, prebrzo su se desili da bi ostavili utisak potpune uvjerljivosti. A evo kako su fanovi reagovali na to.

https://twitter.com/maddyackerburg/status/1127764489141653509?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1127764489141653509&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2Fz7vF5CQZ-%2F

 

Noizz

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *