Horoskopski znakovi s kojima je najteže ostvariti vezu

Objavljeno: 13.5.2019.


Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se najbližem doktoru.
SVAKO želi pronaći nekoga s kim može sretno dijeliti svakodnevicu.

Bio to brak ili veza, svi želimo nekoga ko će uz nas biti u dobru i zlu. Međutim, zvijezde nisu baš svima naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su poprilično tvrd orah kad su veze u pitanju.

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice od samog početka nemaju predispozicije za vezu jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju promijeniti i prilagoditi sebi. Djevice će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju biti s bilo kim ko ne zadovoljava sve njihove uslove.

Škorpion

Škorpioni imaju zaista puno dobrih kvaliteta koje vas kod njih privuku. Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspjehom neće im biti drago prilagođavati se vama i udovoljavati vašim željama. Pravo je čudo vidjeti osobu rođenu u znaku Škorpiona koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mjesto.

Ovan

Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju imati svaku situaciju pod kontrolom. Izludiće vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvijek budu u centru pažnje. Ovan ne može podnijeti osobu koju obilježava jednako intenzivan karakter pa ako primijetite da vam veza s osobom rođenom u znaku Ovna ide dosta dobro, budite svjesni činjenice da su izvršili dominaciju nad vama i da smatraju da ste vi njihova marioneta.

 

Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *