Napravljen je bikini za djevojke koje dobiju na moru

Objavljeno: 10.5.2019.


Bizarni odjevni komadi ljude navode da se pitaju jesu li dizajneri imali pomračenje svijesti kada su ih osmišljavali. To je slučaj i sa novim kupaćim kostimom koji se pojavio na rafovima Marks & Spencer.
Donji dio bikinija koji izgleda kao da ima razlivenu fleku od krvi jeste grozno zamisliti. Nema ničeg goreg od trenutka kad shvatiš da iako si odmor tempirala prema menstrualnom ciklusu, on te bez obzira na proračune i kalendare – iznenadi baš prvog dana mora.

I šta onda? Ništa, snađeš se i nosiš crni kupaći sve vrijeme iako si dala gomilu para na one u svijetlim bojama koji super idu uz preplanuli ten.

Marks & Spencer je našao bizarno rješenje za ženske probleme. Na prvu loptu bikini je svijetlo roze i ima print lista, ali crvenkasti dio u sredini izgleda kao mrlja od krvi koja se širi. U opisu komada je izbjegnuto pominjanje “razlivenog donjeg dijela” i piše da se radi o sofisticiranom ombre dizajnu sa listom.

Twitter je naravno momentalno eskalirao od komentara, ali to nije smetalo gomili potrošača da kupe donji dio bikinija.

Prodaja ide odlično koliko god vam ideja djelovala bizarno.

Francuski inženjer Luis Reard 1946. godine osmislio je prvi minijaturni dvodjelni kupaći i nije bio ni svjestan da će imati ogroman uticaj na žensku u budućnosti. Prvi bikini svijetu je predstavila Micheline Bernadini, striptizeta koja je igrala u Casino de Paris sve dok nije dobila svoj prvi modeling ugovor.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *