Igra The Elder Scrolls Blades dostupna svima

Objavljeno: 7.5.2019.


Prošlo je gotovo godinu dana od kako je Bethesda prvi put najavila The Elder Scrolls Blades, verziju popularne franšize namenjenu mobilnim telefonima. U martu je počeo rani pristup za igranje, baziran na pozivnicama, za one koji koriste Android i iOS. Sada je igra svima dostupna, mada je i dalje u fazi ranog pristupa.
Bethesda je prve uspehe na polju smartfona imala sa igrom Fallout Shelter, ali The Elder Scrolls Blades predstavlja ambiciozniji projekat koji na telefone donosi tamnice, kvestove i RPG iskustvo. Mikrotransakcije će takođe biti deo igre.

U The Elder Scrolls Blades naslovu, igrač preuzima ulogu šampiona koji obitava u razrušenom gradu. Tokom igranja će odrađivati veliki broj kvestova, posećivaće tamnice, skupljajući blago i resurse kako bi svoj grad vratio u prethodno stanje. Sa svakim nivoom, poeni se raspoređuju u zdravlje, magiju i staminu, a oprema i oružje se konstantno nadograđuju.

Tokom igre se otkrivaju kovčezi sa dragocenostima, a kao što je to slučaj sa svim free-to-play mobilnim igrama, postoje tajmeri koji onemogućavaju otvaranje kovčega istovremenu po njihovom pronalaženju. kako bis e ovo prevazišlo, koristi se premijum valuta u igri, odnosno mikrotransakcije.

Izvor: KitGuru

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *