Klarku ugovor od 105 miliona

Objavljeno: 24.4.2019.


Doskorašnji defanzivni end NFL ekipe Sijetl Sihoksa trejdovan je u Kanzas Siti Čifse i dobio ugovor vredan 105 miliona dolara od svoje nove ekipe.
Sijetl Sihoksi pristali su da trejduju svog defanzivnog enda sa “frenčajz teg” ugovorom, Frenka Klarka u Kanzas Siti Čifse za pik prve runde 2019. godine, pik druge runde 2020. godine i zaštićene pikove treće runde 2019. godine.

Klark još uvek mora da prođe lekarske preglede potpisao je ugovor vredan 105,5 miliona dolara sa Čifsima, koji mu garantuju zaradu od 63,6 miliona, kako su preneli američki mediji. Sihoksi su “tagovali” Klarka ovog leta i svi su očekivali da on na duže vreme ostane u Sijetlu, ali su se stvari jako brzo promenile.

“Imali su drugačije planove. Došli smo do tačke gde sam bio timu najpotrebniji, a i oni meni, ali na kraju krajeva sve je ovo posao”, 
rekao je uskoro dvadesetšestogodišnji Frenk Klark koji je prošle sezone zabeležio 13 sekova i udario je kvoterbekove 27 puta, pritom je po prvi put u karijeri imao svih 16 startova.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *