Ovih 10 činjenica o životu Kim Kardašijan sigurno niste znali

Objavljeno: 15.4.2019.


Čini se da o životu slavne starlete znamo apsolutno svaki detalj. Međutim, vjerovali ili ne, postoje činjenice o njenom životu koje do sada nisu bile poznate javnosti.
Iako njen život pomno pratimo putem rijalitija Keeping up with the Kardashians, Kim Kardašijan detalje o svojoj privatnosti iznosi i putem društvenih mreža, a osim toga mediji o životu svjetski popularne porodice svakodnevno izvještavaju. Uprkos svemu tome, iako zvuči nevjerovatno, i dalje postoje detalji o slavnoj starleti koje sigurno do sada niste znali.

1. Kim ima 6 pirsinga

Već je svima jasno da se Kim ne libi da posjećuje estetske hirurge kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, a mnogima je promaklo to da je odlučila i da uradi nekoliko pirsinga na svom tijelu. Jedan od njih je pirsing na pupku, jedan je na desnom uvetu, dok na lijevom ima čak četiri!

Резултат слика за kim kardashian

2. Pjegica na oku

Mnoge dame širom svijeta pokušavaju da iskopiraju stil, frizuru i šminku slavne starlete, međutim, jednu stvar zasigurno ne mogu. Riječ je o malenoj pjegi i to – na očnoj jabučici! Sigurni smo da ovaj detalj nikada niste uočili!

3. Neobičan način spavanja

Još jedna od zanimljivosti vezana za Kim jeste da njeno spavanje izgleda pomalo – neobično! Naime, Kim je priznala da uvijek spava sa blago otvorenim očima i našalila se da se oni koji su u prilici da vide taj prizor svaki put – prestrave!

Сродна слика

4. Obožava pčele

Dok većina nas ima strah od ovih insekata, Kim ih prosto obožava! Starletu su još od djetinjstva fascinirale pčele, pa je voljela da ih drži u ruci i igra se sa njima. Još zanimljivije je to da nikada nije doživjela nijedan ubod!

5. Ima užasan strah od visine

Iako je u dvadesetim godinama iskusila skok s padobranom, sada se užasava visine.

Резултат слика за kim kardashian piercing

6. Udavala se tri puta

Iako ste bili ubijeđeni da je starleta dva puta izgovorila “da”, varate se. Kim je naime prije braka sa Krisom Hemfrisom, nakon kog je sudbonosno da izgovorila i Kanijeu Vestu, bila udata za muzičkog producenta Dejmona Tomasa. U bračnu zajednicu stupila je kada je imala samo 19 godina, a razvod je uslijedio tri godine kasnije, nakon što je duže vrijeme trpila emocionalno i fizičko nasilje.

7. Najveći je fan Elizabet Tejlor

Nakon smrti čuvene Elizabet Tejlor, Kim je potrošila čitavih 65 hiljada dolara na nakit koji je pripadao upravo slavnoj holivudskoj ljepotici. Osim toga, u njenom porodičnom domu nalazi se ogroman portret legendarne glumice.

8. Snimila je jedan singl

Malo je poznato da je Kim 2011. godine pokušala da se oproba i kao pjevačica. Iako su mnogi smatrali njen singl Jam (Turn it up) potpunim promašajem i “gubljenjem vremena”, ispostavilo se da je ovaj “muzički ispad” imao svoju dobru stranu, budući da je dio zarađenog novca od ove numere Kim donirala jednoj dječijoj bolnici.

9. Poslala je lažne fotografije ćerke Nort

Nakon rođenja svog prvog djeteta, ćerkice Nort Vest, Kim i Kanije svojim prijateljima poslali su lažne fotografije bebe, kako bi provjerili da li će neko od njih pokušati da ih proda medijima. Zapravo, neki od njih i jesu, a Kim je tada na neobičan način naučila važnu lekciju o pravim prijateljima.

10. Dobitnica je glumačke nagrade

Malo poznat detalj iz života slavne Kim jeste to da se može “pohvaliti” nagradom iz oblasti glume. Naime, Kim je 2014. godine osvojila nagradu za ulogu u filmu Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Ipak, nije na odmet spomenuti da je riječ o nagradi za najgoru sporednu ulogu.

 

Glossy

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *