Cijeli svijet bruji o 1. epizodi Igre prestola, a zbog jedne urnebesne scene na društvenim mrežama vlada haos

Objavljeno: 15.4.2019.


Prva epizoda osme sezone “Igre prestola” sinoć je emitovana u Americi, a gledaoci iz zemlej i regiona imaće priliku da je gledaju tek večeras, stoga vas upozoravamo – ovaj tekst sadrži spojlere. I ne nastavljajte da ga čitate ako želite do večeras da živite u neznanju.
U SAD-u je sinoć premijerno prikazana prva epizoda posljednje, osme sezone megapopularne serije “Igra prestola”, a kako Dejli mejl navodi, gledalo ju je milijardu ljudi. Fanovi serije su već na društvenim mrežama počeli da raspravljaju o onom što su vidjeli, a sudeći po komentarima, najviše pažnje privukla je scena sa Sersej i slonovima koja je mnogima bila urnebesna.

U sceni Juron s vođom “The Golden Company”, Harijem Striklandom, dolazi do Sersej i obavještava je da na raspolaganju imaju 20 hiljada vojnika, 2.000 konja i – nijednog slona. Ona s tom informacijom, najblaže rečeno, nije impresionirana pošto je u sedmoj sezoni dala do znanja da želi od “The Golden Company” upravo zbog slonova koji su, izgleda, bili bitan dio njenog borbenog plana.

Slonove spominje ponovo kasnije u epizodi, nakon što je spavala s Juronom. “Htjela sam te slonove”, izgovara u jednom trenutku tužno.

Njena opsesija slonovima ljudima je bila jako zabavna pa su Tviter preplavile fore s rečenicom: “Gdje su moji slonovi???”

Deneris i Džon Snežni sreću se na severu
DENERIS I DŽON SNEŽNI SREĆU SE NA SEVERUFOTO: PROFIMEDIA

I još samo malo da vam zagolicamo maštu – Deneris i Džon Snežni u prvoj epizodi se sreću na sjeveru i Džon konačno saznaje istinu o svom porijeklu.

I.K.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *