Geekbench lista dolazeći Xiaomi Mi telefon, kodnog imena Uranus

Objavljeno: 15.3.2019.


Dolazeći Xiaomi telefon, koji nosi kodno ime Xiaomi Uranus, se danas pojavio na Geekbench listingu. Kao i uvek, Geekbench listing otkriva samo deo informacija o telefonu.




Xiaomi Uranus će imati Qualcomm Snapdragon 660 SoC, sa radnim taktom od 1.6GHz. Telefon ima 4GB RAM-a i Android 9 Pie operativni sistem od samog starta. Na testu, ostvaren je rezultat od 1329 poena u single-core i 4821 poen u multi-core.

Xiaomi je i ranije koristio nazive sazvežđa za kodna imena Mi serije telefona. Xiaomi Mi 5s plus je imao kodno ime Natrium, dok je Xiaomi Mi 5s nosio kodni naziv Capricorn. Xiaomi Mi 5 je imao naziv Gemini. Takođe, najnoviji kompanijini telefoni su kodna imena dobili po sazvežđima: Xiaomi Mi 9 SE, Mi 9, Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 SE su redom nosili nazive Grus, Cepheus, Equuleus, Ursa major i Sirius.

Kada se u obzir uzmu navedene informacije, može se sa velikom sigurnošću pretpostaviti da će dolazeći Xiaomi Uranus biti deo Mi serije telefona. Gledajući rezultate postignute na Geekbenchu, najverovatnije se radi o modelu iz srednjeg segmenta.

Izvor: NCC

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *