Djevojka koja raskrinkava Instagram ljepotice je car

Objavljeno: 14.3.2019.


Instagram koristi kako bi pokazala stvaran izgled žena (makar većine njih) pa na sav glas, prilično uvjerljivo, poručuje da je celulit nešto sasvim uobičajeno.
Marin Njunez koja se predstavljala kao fitnes mama, istakla je da se u reklama non stop fotošopira (uklanja) celulit, višak kože i svaka druga “nepravilnost” sa ženskih tijela. Poručila je da to mora da prestane.

– Celulit je nešto tako prirodno i svi ga imamo, a naše grudi, kako starimo, mijenjaju oblik – napisala je.

Marin koja ima nezanemarljive 574 hiljade pratilaca na Instagramu, pokazuje kako u stvarnosti izgledaju žene, ali ne odustaje od treniranja.

To što nismo “savršene”, ne znači da treba da odustanemo od namjere da se što je bliže moguće približimo top formi.

Na Instagramu je prikazala kako je izgledala transformacija njenog izgleda poslije trudnoće. Na njenom profilu možete naći niz savjeta kako trenirati.

Marin je bila aktuelna i prošle godine kada je kolažom ovih slika razotkrila Instagram trik koji koriste brojne ljepotice sa ove društvene mreže, a sve kako bi njihove obline bile što atraktivnije, piše Blic Žena.

View this post on Instagram

The anatomy of muscles 🙌🏼 Lets share how my booty looks like when I’m actually squeezing 🙋🏼‍♀️ I’ve shared my relaxed photos before VS flexing and I usually get accused of lying about my relaxed photos and that I squeeze to get cellulites 🤷🏼‍♀️ But I’m really not perfect in any way, I’m also a human with cellulites, I have some stretchmarks, loose skin etc and I’m not afraid to show it 🙌🏼 Because I know I’m not alone, YOU are not alone. We sit and feel bad about ourselves and compare our flaws to a perfect picture, but at the same time maybe that person compares her body with someone else and feel bad. We just need to sit down and come back to reality and we need to stop comparing ourselves to others ❤️ #cellulites #flaws #glutes #fitness #transformation

A post shared by MALIN NUNEZ ♕ (@malinbjork) on

Na slikama je Marin slikana istog dana, sa istim brojem kilograma i “količinom” celulita, samo su poze drugačije. I upravo su poze zaslužne za ovu magiju.

Imajte to na umu dok gledate Instagram ljepotice i očajavate što ne izgledate kao one.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *