Vatutin: Da Teodosić nije otišao u NBA žalio bi do kraja života

Objavljeno: 12.2.2019.


Predsednik košarkaškog kluba CSKA Moskva Andrej Vatutin pričao je o budućnosti kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića.
Vatutin je istakao da Teodosić, u najskorijem razgovoru sa njim, još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti, kao i da ne razmišlja samo o košarci.

“Kada smo pričali ja sam ga razumeo da još uvek nije odlučio da li će se vratiti u Evroligu, ili želi da se oporavi za Svetsko prvenstvo 2019. Samo znam da će dati sve od sebe kako bi igrao za nacionalni sastav. Takođe, njegova žena očekuje bebu i on želi najbolje za svoju porodicu. Košarka mu nije jedino što mu je na umu”, rekao je Vatutin za “Izvestia”.

Rus je prokomentarisao Teodosićevu odluku da 2017. napusti Evropu i CSKA i preseli se u SAD i Los Anđeles Kliperse.

“On je odličan vođa na terenu, ali u NBA morate da budete mladi i zdravi. Nije imao sreće sa povredama u prethodnih godinu i po dana. Bilo kako bilo, dobro je igrao i dao sve od sebe. Da nije otišao u NBA žalio bi za tim do kraja života”, dodao je Vatutin.

Podsetimo, Teodosić je u Klipersima proveo godinu i po dana, ali je nedavno dobio otkaz i slobodu u odabiru nove sredine.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *