De Rosi brani Kolarova: On mi je kao brat!

Objavljeno: 12.2.2019.


Kapiten Rome Danijele de Rosi poručio je da bi bilo dobro da navijači “vučice” i Aleksandar Kolarov izglade odnose.
Kapiten reprezentacije Srbije je u poslednje dve nedelje, tačnije od utakmice četvrtfinala Kupa Italije sa Fiorentinom (1:7) na meti tifoza.

Kolarov se proteklog vikenda, postigavši treći gol na meču sa Kjevom (3:0), poklonio navijačima, ali taj potez je protumačen različito. Dok je trener Di Frančesko smatrao da je to gest dobre volje, neki navijači su to smatrali provokacijom.

Otuda je rešio da reaguje i De Rosi, u pokušaju da smiri strasti pa je na društvenim mrežama okačio poruku u kojoj je pisalo “brate moj”.

Vezista Rome je u obraćanju medijima pred meč Lige šampiona sa Portom na “Olimpiku” još jednom podvukao da odnosi treba da se izglade.ž

Biću najsrećniji čovek na svetu kada se trzavice primire. Cenim navijače Rome, koje volim i koji su me uvek štitili, ali i Aleksandra Kolarova koji mi je poput brata. Navijači moraju da mi veruju. Možda nije Rimljanin i ne ljubi naše boje od početka, ali je jedan od najboljih profesionalaca koje znam. Nije od onih koji ljubi grb pa se povlači prvom prilikom pred većim problemima“, poručio je De Rosi.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *