Ne odustajemo do istine i pravde

Objavljeno: 11.2.2019.


I 323. dan građani Banjaluke i članovi grupe “Pravda za Davida” su se okupili da se zajedničkim snagama pošalju poruku da ih ništa neće pokolebati u borbi za istinu i pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića.
Građani Banjaluke su se, uprkos hladnoći, i 323. dan za redom okupili ispred Hrama Hrista Spasitelja na, kako su rekli, jedinoj slobodnoj teritoriji u Banjaluci ali i u Republici Srpskoj.

I ovaj put su zapalili svijeće i poslali istu poruku kao i uvijek– da institucije konačno počnu da rade svoj posao i riješe slučaj ubistva Davida Dragičevića.

Građani su poručili:

„Ja mislim da ovo ne ide u pravom smjeru i da trebaju da ministar ne napada građane već da oni rade svoj posao i da budu više uključeni u ovaj slučaj mnogo više nego što su do sada bili”.

“Stojim da što prije dođe dan da prestane razlog mog stajanja ovdje, a to je da to dijete nađe svoj smiraj a da naravno oni koji su mu to uradili završe iza rešetaka”.

“Nakon ovoliko dana mjeseci još malo i godina dana razočarani smo nadamo se da će se nešto promijeniti ali vidjećemo”.

“Ništa nas neće spriječiti u našoj borbi da dođemo do istine i pravde. Ostajemo uz Davora i Suzanu sve dok se ubice i svi saučesnici ne dovedu pred lice pravde i dok slučaj ubistva Davida Dragičevića ne bude razriješen”, poručili su okupljeni građani.

(BN)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *