Džoni Dep uživa u društvu članice grupe Hurricanne!

Objavljeno: 11.2.2019.


Glumac oduševljen Ivanom Nikolić!
Svjetski glumac Džoni Dep boravi već nekoliko nedjelja u Beogradu jer snima film Minimata, ali se trudi da izbjegne medije, i to mu uglavnom polazi za rukom!

Međutim, slučajno ili pak namjerno, glumac se našao u društvu jedne od članica benda Hurricanne! Naime, Dep je sreo Ivanu Nikolić u jednom ekskluzivnom restoranu u Beogradu. Kako smo saznali, čuveni pirat sa Kariba oduševljen je što su ove srpske ljepotice započele karijeru na Karipskim ostrvima koje on često posjećuje. Dep je inače izrazio želju da se upozna i sa ostatkom grupe i to će se desiti ovih dana… Spreman je da se druži s njima kako ovde, tako i na ostrvu Sent Martin u martu gdje će ova grupa imati nastupe, a kasnije ove godine i u Los Anđelesu.

Inače, djevojke iz benda uskoro izbacuju još četiri nove pjesme, a posebno tipuju na hit Magic night. A kako je poznato je da Džoni obožava pjevačice, te da se njegova prva žena Vanesa Paradi osim glume bavi se i pjevanjem, uopšte nije iznenađenje što holivudski zavodnik želi društvo baš ovih djevojaka!

 

Svet.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *