Ovogodišnji iPhone-i će iznenaditi novim dizajnom i funkcijama

Objavljeno: 9.2.2019.


Očekuje se da će Apple predstaviti tri nova iPhone modela tokom 2019. godine, od kojih će dva najverovatnije imati OLED displeje.
Prema novoj dojavi, sajta Droid Shout, najskuplji iPhone bi mogao ponuditi značajna unapređenja u odnosu na iPhone XS Max.

Apple će i ove godine nastaviti da koristi izreze u displeju, iako sve veći broj proizvođača počinje da ih odbacuje. Naslednik iPhone XR modela bi trebalo da ima širi izrez nego iPhone XS Max naslednik, mada postoje i prototipi sa manjim notchom. Očekuje se da će ovogodišnji modeli imati ispoliranu završnicu i poboljšanu opciju držanja, kao i otpornost na ogrebotine.

Još jedna veća izmena bi mogla biti prelazak na USB Type-C sa Apple-ovog Lightning konektora, ali izvori nisu u potpunosti sigurni u ovo i moglo bi se desiti da sva tri 2019 iPhone modela zadrže isti Lightning port kao prošlogodišnji modeli.

Kada su cene u pitanju, sugeriše se da će ovogodišnji iPhone modeli zadržati istu cenu kao i prošlogodišnji. To znači da će iPhone XR naslednik imati početnu cenu od 749 dolara, dok bi iPhone 11 mogao imati početnu cenu od 999 dolara. Takođe. Najjači iPhone 11 bi mogao koštati 1099 dolara.

Izvor: DroidShout

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *