Doviciozo: Dukatiju još mnogo toga fali

Objavljeno: 9.2.2019.


Italijanski vozač Dukatija, Andrea Doviciozo, govorio je o dominaciji njegove ekipe na testiranjima u Maleziji.
Popularni “Dovi” odbacio je mišljenja kako je Dukati dominirao Sepangom i dodao da je motocikl i dalje nepredvidiv i zahteva da se na njemu još mnogo radi.

Italijanski vozač je današnje testiranje završio među četiri najbrža vozača, ali ipak iza timskog kolege, Danila Petrućija, koji je postavio novi rekord staze. Ipak, Doviciozo je u idealnim uslovima postavio jedno veoma dobro vreme i potvrdio jake ambicije bolonjske ekipe za predstojeću sezonu.

“Srećan sam jer smo pokušali sve što smo želeli, ovih dana proklizavanje nije bilo idealno, ali uprkos vremenskim uslovima, dobili smo pravi “fidbek” od novih delova. Unapredili smo motocikl i drago mi je što se nešto ipak dešava” rekao je Doviciozo. 

“Nikada nismo imali vremena da probamo nove stvari tokom vikenda, a danas i juče smo uspeli da odradimo neke sitne stvari i efekat je bio dobar. Idem kući srećan, ali ako mene lično pitate, ovo nije bilo dovoljno. Moramo još mnogo da radimo”, dodaje italijanski motociklista.

Uprkos pozitivnim stvarima, Dovizioso je naveo da nije bio zadovoljan brzinom Dukatija pred ulaskom u krivine, pogotovo kada se to uporedi sa ostalim ekipama.

“Ne mislim da smo uradili dovoljno, jer su naši protivnici uradili veoma dobar posao i svakim danom su sve bolji i bolji. Mislim da su obe Jamahe bile odlične na testiranjima i moraće dobro da se potrude na sledeća dva testiranja”, poručio je Dovi.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *