5 odjevnih komada koji će vam momentalno suziti struk

Objavljeno: 7.2.2019.


Uzak struk jedan je od najprivlačnijih ženskih atributa, ali nismo svi te sreće da ga imamo. Srećom, postoji nekoliko stilskih trikova uz pomoć kojih će vaš struk izgledati uže nego što zaista jeste.
Odlične savjete prijedloge donosimo u nastavku:

Pantalone na pruge

Jedan od starih i najčešće korišćenih stilskih trikova za postizanje vitkije figure i stvaranje prividne visine. I dok će vas horizontalne pruge “skratiti” i vizualno učiniti debljom, vertikalne na pantalonama će imati korisan učinak. Struk tanji, noge duže! Bingo!

Haljine sa pojasom

Čuveni stilski trik – ako hoćete da naglasite ili suzite stomak i struk, stavite pojas ili kaiš. Ali vodite računa da to ne bude previše upadljiv asesoar na haljini. Mnogo je bolje izabrati neki neupadljiv i diskretan.

Odjeća visokog struka

Osim što vizualno izdužuje noge, čini i struk tanjim nego što zaista jeste. Pantalone ili bilo šta drugo da izaberete, a da je visokog struka, akcenat će staviti na struk i cijelu građu učiniti zavodljivijom.

Strukirani blejzeri

Ovaj modni komad birajte tako da vam prati liniju tijela, jer će  stvoriti iluziju vitkije figure, pogotovo ako je strukiran ili se kopča oko struka.

Pencil suknja

Srednje dužine do ispod koljena, ova suknja ne samo da će lijepo naglasiti struk već i guzu i sve vaše atribute. Ženstvena i elegantna, ostavlja zavodljiv i seksepilan utisak i nikada nećete pogriješiti ako je izaberete.

 

Cosmopolitan

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *