Porodica Adams 25 godina kasnije

Objavljeno: 14.1.2019.


Porodica Adams se u 2019. vraća na scenu u animiranoj verziji – prema IMDB-u premijera se očekuje u oktobru, a glasove glavnim junacima pozajmili su Šarliz Teron, Oskar Ajzak i drugi. Znamo i kako će izgledati nove inkarnacije zanosne Mortiše, ushićenog Gomeza, mračne Srede, bucmastog Pagzlija…
Nova porodica Adams

Nova porodica Adams Foto: Printscreen 

A u iščekivanju njihove nove avanture, poželjeli smo da vidimo gdje su danas glavni junaci filmova o porodici Adams u koje smo se zaljubili početkom devedesetih.

Mortiša — Anjelica Houston

Anđelika Hjuston bila je ime i prije nego što je ušla u crninu i izgovorila kultne replike Mortiše Adams. Prepoznaćete je u seriji “Trasparent” (Amazon).

Gomez Adams — Raul Hulia

Nažalost, Raul Hulia preminuo je 1994, samo godinu dana nakon što je po drugi put odigrao Gomeza Adamsa u filmu “Vrijednosti porodice Adams” (1993).

Pagzli — Džimi Vorkman

Džimi Vorkmen se nakon “Porodice Adams” našao u nekoliko manjih uloga, ali je na kraju pronašao svoje mjesto iza kamere, baveći se tehničkim stvarima.

Sreda — Kristina Riči

Sreda Adams je za Kristinu Riči otvorila vrata Holivuda – talentovana djevojčica izrasla je u jednu od najangažovanijih glumica koju redovno viđamo i u bioskopima i na TV-u i na crvenim tepisima.

Ujka Fester – Kristofer Lojd

View this post on Instagram

Meu velho!!! Que tiro foi esse???😰 2019 nem começou e já tá querendo me deixar liso?!🤑 . #Repost @sideshowcollectibles (@get_repost) ・・・ "Marty! I need you to go back with me!" … back to that time @mrchristopherlloyd posed with our Dr. Emmett Brown Sixth Scale figure, by @hottoyscollectibles! . #christopherlloyd #sideshowcollectibles #backtothefuture #dremmettbrown #flashback #sixthscale #sixthscalesaturday #sixthscalecollectors #collectors #collecting #geeksideshow #sideshowlife #geeknews #geeklifestyle #geeky #popculture #fandom #hottoys #hottoyscollectibles #sideshowcollectors  #behindthescenes #figurecollection #collecting #geek #figurecollector #statuecollection #statuecollector #throwback #toycollectors

A post shared by Canal Tocadisco Br (@tocadiscobr) on

Jezivog ujka Festera igrao je sjajni Kristofer Lojd, čija će najprepoznatljivija uloga ipak ostati Dok Braun iz “Povratka u budućnost”.

Baka – Džudit Malina i Kerol Kejn

Prvu baku igrala je Džudit Malina koja je preminula 2015. U drugom filmu, tu ulogu je preuzela Kerol Kejn.

Lurč — Karel Strajken

Karel Strajken bi bez problema ponovo mogao da igra i u “Porodici Adams” i u “Tvin piksu”.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *