“Nisam znao ni da pričam, a trčao sam, šutirao loptu i vikao: Pančev”

Objavljeno: 14.1.2019.


Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin odgovarao je na pitanje navijača u emisiji “Zvezdaši pitaju”.
On je između ostalog rekao šta misli o nadimku “Zvezdin Mesi”, o Republici Srpskoj, sa kojim bivšim saigračem bi voleo da igra i sa kime se sada najbolje razume.

Bilo je i reči, dve o idolima, a za Marina je prvi bio Dejan Savićević.

“Naravno da jesam, to je Dejan Savićević, koga obožavam kao igrača. Stil njegove igre, driblinzi, kreativan i on mi je bio idol”, odgovara Marin.

Povrede su mu najteži deo karijere do sada, a za ovaj sada period kaže da mu je verovatno najbolji ovaj sada i Liga šampiona sa Zvezdom. Da nije fudbaler možda bi bio advokat, a otkriva i koja mu je bila prva utakmica crveno-belih na kojoj je bio.

“Prva Zvezdina utakmica na kojoj sam bio je bila u Leverkuzenu, u kvalifikacijama za LŠ, mislim da je čak Leverkuzen te godine ušao u finale”,
 kaže Marin.

Redovima srpskog šampiona se priključio poslenjeg dana prelaznog roka u avgustu prošle godine i 29-godišnjak kaže da je to bilo pravo vreme za dolazak.

“Mislim da je pravi trenutak ovaj sada, igramo u Ligi šampiona, u ligi dominiramo, ja sam u dobrim godinama da pokažem moj kvalitet i pomognem Zvezdi da osvoji titulu i ako može duplu krunu”,
 objašnjava Marin.

Na pitanje kada je zavoleo Zvezdu, odgovara da je to bilo maltene tek što je prohodao.

“Kao mnogo mlad, mislim da još nisam znao ni da pričam, a šutirao sam loptu i pričao Pančev, Pančev, tako su mi bar moji pričali roditelji. Od kad znam za sebe navijam za Zvezdu”, kaže Marin koji zna i sa kojim bivšim saigračem bi voleo da zaigra u Zvezdi.

“Lako pitanje. Jagoš Vuković je veliki Zvezdaš, zove me posle i pre svake utakmice. Znam da je njegov san da igra za Zvezdu, proveli smo lepo vreme zajedno u Olimpijakosu i nadam se da ćemo jednom zaigrati zajedno za Zvezdu”, rekao je Marin.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *