Battle Royale mod za Red Dead Redemption 2 ušao u betu

Objavljeno: 12.1.2019.


Rockstarova popularna Red Dead Redemption 2 igra dobija svoj prvi apdejt za ovu godinu, koji igru uvodi u Battle Royale žanr.
Gun Rush je novi mod, koji će biti u beti tokom narednih nekoliko meseci, dok developer prikuplja povratne informacije od igrača i predstavlja nove sisteme.

Gun Rush omogućava da se 32 igrača takmiče međusobno u “svako za sebe” ili timskim modovima. U svom trenutnom statusu, igra nudi osnovne elemente iz Battle Royale, sa planovima da se predstave dnevni izazovi, sistemske izmene za zakon i nagrade, kao i balansiranje in-game elemenata kako bi se obezbedilo bolje igračko iskustvo.

Ovo će biti svojevrstan dodatak ukupnom Red Dead Redemption 2 multiplejer iskustvu, nakon što je Online mod ušao u betu u novembru 2018. godine. Red Dead Online omogućava igračima da u potpunosti tumaraju mapom u otvorenom svetu, postavljaju kampove i idu u misije bez uticaja na single-player kampanju.

Rockstar je istakao da sa Red Dead Redemption 2 igrom planira da pokrije što je više moguće potreba igrača, istovremeno slušajući povratne informacije fanova.

Izvor: KitGuru

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *