Tropic market Nevesinje u novom ruhu, 27.12.2018.

Objavljeno: 27.12.2018.


Na prodajnom prostoru od nešto više od 500 kvadratnih metara, domaći trgovački lanac Tropic donosi mnoštvo noviteta u Nevesinje.
Danas u 9 časova svoja vrata otvorio je Tropic market na novoj lokaciji, u ulici Obrena Ivkovića b.b. Otvaranjem novog i po svjetskim standardima uređenog marketa, zaposleno je 50 radnika, od čega su 32 nova radna mjesta za Nevesinjce.

U ponudi marketa nalazi se uvijek svježe voće i povrće, riječna i morska riba, kao i svježe meso, dok će na novim odjelima, pekari i gastro odjelu kupci svakodnevno moći da biraju između više od 50 vrsta svježe pripremljenih gotovih jela, salata, pizza i pita skrojenih po posebnim recepturama razvojne kuhinje trgovačkog lanca Tropic.

Izuzetno smo ponosni na završetak ovog projekta, otvaranje novog Tropic marketa u Nevesinju. Novom lokacijom i uređenjem po savremenom konceptu, uvođenjem novih odjela, unijeli smo osvježenje u naš malprodajni objekat, na zadovoljstvo naših kupaca, ali i zaposlenih. Već prve reakcije kupaca pokazale su nam da je objekat u novom ruhu stigao u pravo vrijeme,” izjavila je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Na dan otvaranja Nevesinjce su dočekale brojne akcijske pogodnosti, dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, kao i druga iznenađenja: svaka 100. gratis kupovina, mobilni telefoni za svakog 500. kupca te pokloni za kupovine preko 20 KM. Za najmlađe posjetioce pripremljen je zabavno-animatorski program od 12 do 20 časova.

Domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se svako ko posjeti Tropic market u Nevesinju osjeća kao kod kuće i to od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote i od 7 do 15 časova nedjeljom.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *