Dženifer, urazumi se! Latino ljepotica u još jednoj neprihvatljivoj modnoj kombinaciji

Objavljeno: 27.12.2018.


Iako su je mnogi hvalili kako je dama od stila, u posljednje vrijeme Džej Lo dokazuje suprotno.
Džej Lo posjeduje status dive sa razlogom, ali njeni stilisti to očigledno ne mogu da shvate.

Rob Zangardi i Mariel Haenn godinama rade sa čuvenom pjevačicom, kao i sa još nekim poznatim imenima poput: Lili KolinsHejli StajnfeldDžesika BilGven Stefani, Sijera.

Kada se osvrnemo na autfite gore pomenutih glumica i pjevačica, reklo bi se da im Džej Lo zadaje najveće probleme.

A, to smo u najvećoj mjeri mogli primijetiti posljednjih nekoliko dana, tokom njenih gostovanja vezanih za promociju romantične komedije Second Act.

Ono što prvo upada u oči, jeste to da većina pjevačicinih stajlinga izgleda jeftino, iako to svakako nije.

Jeftin izgled postiže se prosto neodgovarajućim materijalom i bojom, koji u spoju sa loše izbranim aksesoarima ostavlja taj poseban utisak jeftinoće.

Uz ovu, svakako prvu primjetnu stavku, tu je i druga, ništa manje važna, ona zbog koje ne znamo kako bismo uopšte opisali stil Dženifer Lopez.

Naime, skoro svako njeno pojavljivanje praktično nema veze sa onim prethodnim, ne postoji nit koja ih spaja, sem možda tog jeftinog utiska.

Iako diva nosi kombinezon od čiste kože, detalj u vidu paspula sa džepovima u crnoj boji, posjeduje šljokice – potpuno nepoterebno (to je taj jeftin momenat koji spominjemo, jedan od), ovaj kožni upečtaljivi kožni m+komad nikako se ne slaže sa antilom čizmicama na štiklu u sivoj boji, kako zbog boje, tako i zbog materijala.

Potom Fendi tašna koja praktično štrči na ovom stajlingu i za kraj njen lični pečat u vidu karika na ušima i naočara reflektujućih stakala.

Možda bi latino diva ukoliko želi i dalje da nosi taj epitet, ozbiljno trebalo da razmisli o promjeni stiliste.

Izvor: elle.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *