Božićna torbica Megan Markl je dizajnerski vrhunac Viktorije Bekam

Objavljeno: 27.12.2018.


Na zvaničnu Božićnu službu Megan Markl i princ Hari su stigli zajedno sa Kejt Midlton i Vilijamom. I dok su svi svjetski mediji pisali o autfitima, promakao im je najbolji detalj – fenomenalna torbica koju je Megan nosila u rukama.
Megan je na sebi imala teget haljinu, fascinator s perom, teget kaput, crne čizme preko koljena i najbolju torbicu koju smo vidjeli ove godine. Sve što je obukla potpisuje modna kuća Viktorije Bekam, a torbica se zove “Powder” i košta 1.550 funti.

 

Megan Markl
Megan Markl Foto: Profimedia

Kako piše britanska Grazia, ovaj modni detalj osim što je lijep je i jako koristan. Unutra su ogledalce i džepić za karmin. Megan i Viktorija Bekam su, kako pišu britanski mediji, postale jako bliske, pa ne čudi što u zvaničnim prilikama Megan često nosi njene komade. Plus imaju sličan ukus.

Kejt Midlton je ovaj put nosila zagasito crveni kaput i šeširić u istoj nijansi.

Kada smo na sajtu Viktorije Bekam potražili torbicu koju je nosila Megan, ponuđena nam je opcija preračunavanja njenih komada u evre, jer je isporuka omogućena i kod nas. Bilo je zanimljivo vidjeti koliko fenomenalni komadi koštaju u evrima.

Foto: Društvene mreže

Trenutno je najjeftinija Talisman tašna koja košta 185 evra, a dostupna je u bijeloj i koralnoj nijansi. Odlične zatvorene cipele su 705 evra. Farmerke iz nove, proljećne kolekcije koštaju 195 evra.

Foto: Društvene mreže

Zimska kolekcija je snižena i baš na sniženju je i torbica koju je nosila Megan Markl. Cijena joj je bila 2.016 evra, a sada je 1.008 evra, ali ako vam se dopada leopard dezen.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *