Bijonse u epizodi “štikle koje će zgaziti sve druge štikle”

Objavljeno: 25.12.2018.


Možemo da se zgražavamo na neki trend danima i da preklinjemo ljude da ga ne promovišu, doći će sa njim Bijonse i svaka kritika će postati suvišna. Čak i ako je u pitanju modni komad za koji smo svi mislili da je bolje bilo da se nije ni pojavio. PVC cipele.
Queen Bey je na Instagramu postavila nekoliko fotografija ultimativnog power outfita, a čak i oni koji ne gotive kraljicu šoubiznisa moraju da joj priznaju da ovdje izgleda kao milijardu dolara.

U srebrno metalik blejzeru, prsluku i kratkom šortsu od istog materijala ispod, sa glomaznim minđušama u obliku suza, dugim kikicama i tamnim ružem, falile su joj samo savršene cipele da upotpune ovu svemirsku kombinaciju. I ubola je bez greške.

Više od dva miliona ljudi je svojim lajkom pokazalo da podržavaju Bijonsin modni izbor, a čak i cinici će se složiti da joj je ovo jedno od moćnijih izdanja. I u tome veliku ulogu igra izbor obuće koju je u 2018. na velika vrata uvela Kim Kardašijan.

Gledano iz ove perspektive, za PVC cipele se slobodno može reći da su odnijele pobjedu kao najhrabriji i najefektniji fazon u godini na izmaku. Mnogi brendovi su izbacili svoju verziju, uključujući i one najuticajnije, poput Louboutina, Balmaina i Yeezyja. A ako ih Bijonse nosi sada, to je samo znak da su tu da ostanu.

Ko zna, možda ih i zavolimo…

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *