Samo tri znaka će imati sreće s parama u 2019. godini

Objavljeno: 17.12.2018.


Vjerujemo da već imate određene planove i očekivanja za 2019. godinu, ali nemojte računati mnogo na dobitak na lutriji koji će vam promijeniti život ili posao iz snova na kojem ćete se obogatiti – osim ako niste jedan od ova tri znaka.
Ovan

Ovnovi, ne počinjite da trošite novac još uvijek, ali 2019. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza će dati rezultate. To može da znači da je vrijeme za unaprijeđenje, skok u karijeri ili čak dalje razvijanje poslovnih ideja i planova.

Kada je riječ o poslu i novcu, 2019. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom dijelu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna, može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklijevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.

Lav

Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će 2019. početi veoma burno! Promocije, priznanja, pažnja… sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspjeha će se nastaviti tokom cijele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u posljednje vrijeme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može donijeti veliki uspjeh.

Najbolji savjet je da nastavite da tražite nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba, ne gubite vrijeme. Pristupite iz drugog ugla. Godišnji horoskop za Lava 2019. pokazuje da ćete imati puno uspjeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvoriće se nova.

Ribe

Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2019. U ranijim dijelu godine, najvjerovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati.

Sve dolazi na svoje mjesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svjesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji dio godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspjeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vrijedno radite, jer će prvi period lakog usjpeha bez prevelikog napora brzo proći.

Izvor: Luftika

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *