Davor ispred NS RS: Lukač da izađe!

Objavljeno: 17.12.2018.


Davor Dragičević i članovi grupe Pravda za Davida došli su večeras, nakon redovnog okupljanja u 18 časova na Trgu Krajine, pred Narodnu skupštinu RS gdje je u toku posebna sjednica na kojoj se bira nova Vlada RS.
Dragičević i ostali se protive ponovnom izboru Dragana Lukača za ministra unutrašnjih poslova RS.

Ispred zgrade NSRS je pedesetak članova Pravde za Davida. Pred zgradom NSRS je sada kordon policije i ne dozvoljavaju prilaz ulazu zgrade.

Davor Dragičević obučen je u nošnju Davida Štrpca i pokušava da se probije do ulaza, ali mu policija ne dozvoljava. Uzvikuju „Lukaču, ubico!“ i traže da izađe pred njih.

Dragičević je brutalno vrijeđao policajce, pljuvao u njihovom pravcu i iznio niz teških riječi i uvreda upućenih pripadnicima MUP-a, a posebno ministru Lukaču.

Okupljenima se pridružilo i nekoliko poslanika opozicije u NSRS, među kojima su Draško Stanivuković, Nebojša Vukanović i Jelena Trivić.

(BN/Mondo.ba)
Foto: Mondo.ba

2 thoughts on “Davor ispred NS RS: Lukač da izađe!

  1. A nema tu policije,prvi put kad je pljunuo,vrijedjao trebalo ga je u pritvor na 24h zbog narušavanja javnoga reda i mira.napad na sluzbena lica.pa neka se tamo pravi pametan i bleji ubudale.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *