Emma Stone kao Cruella DeVill u filmu o 101 dalmatincu

Objavljeno: 8.12.2018.


Disney je već neko vreme pokušava da obnovi sve svoje klasike, a u sklopu tog projekta odlučili su da se dotaknu i čuvenog crtanog filma 101 dalmatinac, gde će fokus priče biti njen zlikovac – Cruella de Vil. Naime, ove nedelje potvrđeno je da će produkcijska kuća objaviti film, čiji je nezvanični naziv jednostavno Cruella, a za glavnu glumicu odabrali talentovanu Emmu […]
Disney je već neko vreme pokušava da obnovi sve svoje klasike, a u sklopu tog projekta odlučili su da se dotaknu i čuvenog crtanog filma 101 dalmatinac, gde će fokus priče biti njen zlikovac – Cruella de Vil.

Naime, ove nedelje potvrđeno je da će produkcijska kuća objaviti film, čiji je nezvanični naziv jednostavno Cruella, a za glavnu glumicu odabrali talentovanu Emmu Stone, dok će reditelj biti Craig Gillespie.

Iako je originalna priča smeštena u pedesetim i šesdesetim godinama prošlog veka, nova verzija će biti smeštena dvadeset godina kasnije. Novom pričom će pokušati da nam objasne početke ovevi zlice, za koju se za sada zna da je u punk fazonu.

Fanovi Disney crtaća su sa oduševljenjem prihvatili ovu vest, nadajući se da će film dobro objasniti kroz kakvu traumu je Cruella prošla, pa je dobila želju da ubija štence, ali i zbog čega je odlučila da se farba u crno-belo.

Izvor: Tracara

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *