Zimska moda u svim bojama ljeta

Objavljeno: 6.12.2018.


Zima ove godine donosi samo jedno modno pravila koje bi svi trebalo da zapamtimo – zaboravite na crnu, sivu i braon i slobodno se igrajte svim nijansama koje inače vezujemo za ljeto i proljeće!
Street style fotke sa ulica svjetskih metropola jasno pokazuju da žene koje ne prate slijepo trendove, već ih same stvaraju, odavno više ne nose crne kapute, niti se drže zastarjelih pravila da su žuta, zelena i svijetloplava rezervisane samo za toplije mjesece u godini. Naprotiv, izgleda da je ove zime više nego ikada prije moda okrenuta eksperimetisanju sa bojama, dezenima i teksturama koje nisu “zimske” ali izgledaju fenomenalno.

Vesele boje su najzastupljenije na kaputima i jaknama – dakle, upravo onim komadma koje po pravilu kupujemo u crnoj ili nekoj nijansi sive boje. Pred jednobojnih modela, tu su i štrafte koje nikad ne izlaze iz mode, a u opticaju je i animal print, ali u crvenoj ili zelenoj boji.

Pogledajte kako se to radi na ulicama modnih prestonica i probajte da ove zime ne utonete u dosadno sivilo kao svi ostali.

*

*

*

*

Сродна слика

*

Резултат слика за pink coat

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *