Sve zbog se*sa u troje? Slavna reperka ostavila muža 5 mjeseci nakon porođaja

Objavljeno: 6.12.2018.


Cardi B objavila je juče da se razvodi od repera Offseta, nedugo nakon što su se u medijima pojavili njegovi navodni SMS-ovi iz juna, kojima je pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme Cardi je brojala posljednje dane do porođaja.
U porukama Offset traži od žene pod imenom Summer Bunni da dogovori njihov seks u troje s reperkom Cuban Doll. Poruke, koje su navodno slane 28. juna, na Instagramu je objavila treća žena, koja je na njima označila Cardi. Na fotografiji koju je objavila vidi se kako Summer Bunni preko FaceTimea razgovara s Offsetom.

Summer Bunni

Iako nije poznato je li Cardi vidjela ovu objavu te jesu li poruke autentične, one su postale javne taman prije nego što su objavili da se razvode.

U porukama koje je navodno poslao Offset piše: “Želim da ti i Cuban to napravite”, na što je Bunni odgovorila da je ona za to, ali druga žena je zauzeta tog dana. On predlaže da se nađu dan kasnije i nudi im da će platiti putovanje avionom do Atlante, gdje se on nalazi. Na to one pristaju.

Cuban Doll

Cardi i Offset postali su roditelji prije pet mjeseci, a o navodnoj aferi oglasile su se i dvije uključene dame.

“Bol druge žene ne donosi mi radost, niti mislim da je ovo zabavno. Oduvijek sam se borila za žene koje podržavaju jedna drugu, no u ovoj situaciji nisam uspjela”, napisala je Bunni.

Cuban Doll je napisala da niko nije prekinuo ničiju vezu.

Cardi je u četvrtak na Instagramu objavila da ona i Offset više nisu zajedno jer su se odljubili, ali ostaju prijatelji i poslovni partneri.

 

Index

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *