Neke žene grade nove veze samo sa zauzetim muškarcima, a otkrivaju i zašto!

Objavljeno: 6.12.2018.


Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.
Mnoge žene zbog loše veze iz prošlosti u kojoj ih je partner varao grade nove veze samo sa zauzetim muškarcima, vodeći se logikom da im se takav muškarac neće dovoljno približiti da bi bile povrijeđene.

Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.

Mnogi stručnjaci kažu da se radi o jednom od najčešćih i najrizičnijih modela ponašanja- žene kojima nedostaje samopouzdanje privlače nedostupni muškarci. Ako muškarac pokaže iskreno zanimanje za njih, one pomisle: “Nešto nije u redu s njim.”

I dok žene, makar i podsvjesno traže ozbiljnu vezu, muškarci najčešće traže strast (malo seksa izvan veze ili braka). Stoga bi žene, posebno one koje traže budućeg partnera, trebalo da budu jako oprezne i da dobro razmisle prije nego što se upuste u vezu sa oženjenim muškarcem. Iako ne živimo u pedesetim godinama prošlog vijeka, i danas je “hvatanje” oženjenog muškarca pitanje savjesti.

 

Savjet stručnjaka:

Kada znate da nešto nije dobro za vas, a i dalje to radite, onda se problem mora rješavati kao da se radi o zavisnosti. Prekinite tu vezu. Neke žene, budući da su uvjerene da nisu stvorene za pravu ljubav, svojim ponašanjem podstiču stvaranje ovakvih veza.

Sigurnost, samopouzdanje, ukus “zabranjenog voća” , sve je to na prvi pogled jako privlačno, ali da li ima perspektivu?

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *